x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatul PMP la preşedinţie, Cristian Diaconscu, huiduit la Galaţi. Ce le-a spus protestatarilor

Candidatul PMP la preşedinţie, Cristian Diaconscu, huiduit la Galaţi. Ce le-a spus protestatarilor

de Agerpres    |    27 Iul 2014   •   13:53
Candidatul PMP la preşedinţie, Cristian Diaconscu, huiduit la Galaţi. Ce le-a spus protestatarilor

Candidatul PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu, a fost huiduit, duminică, de un grup de pensionari gălăţeni, în momentul în care intra în Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, unde au avut loc alegerile PMP Galaţi.

Pensionarii, purtând pancarde cu mesaje antiprezindenţiale la adresa lui Traian Băsescu, i-au urat lui Cristian Diaconescu: 'Să trăieşti cât zăpada mieilor'.

La această urare, Cristian Diaconescu, fost membru PSD, le-a răspuns pensionarilor: 'Salutări lui Nica!' - aluzie la actualul eurodeputat PSD Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi şi vicepreşedinte la nivel naţional, cel pe care Diaconescu îl consideră responsabil de organizarea protestului pensionarilor gălăţeni.

'Salutări domnului Nica! Cred că niciunul dintre noi nu este naiv din acest punct de vedere. Dânşii (pensionarii - n.r.) încercau să-mi amintească mie la ce partid am fost şi i-am transmis salutări celui care avea o preocupare din acest punct de vedere', a declarat Diaconescu, într-o conferinţă de presă.

Cristian Diaconescu a participat, duminică, la Galaţi, la alegerea conducerii Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară, eveniment la care fusese anunţată şi prezenţa preşedintei PMP, Elena Udrea.

Potrivit lui Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi, Elena Udrea şi-a contramandat venirea din cauza unui deces survenit în familia unei prietene de-a ei.

×
Subiecte în articol: cristian diaconescu