x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Dacă ar depinde de mine, l-aş suspenda chiar mâine pe Traian Băsescu"

Dan Voiculescu: "Dacă ar depinde de mine, l-aş suspenda chiar mâine pe Traian Băsescu"

29 Iul 2013   •   21:47
Dan Voiculescu: "Dacă ar depinde de mine, l-aş suspenda chiar mâine pe Traian Băsescu"
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat la Realitatea TV că dacă ar depinde de el l-ar suspenda chiar mâine pe Traian Băsescu. El a precizat chiar că analizează posibilitatea de a valida acum referendumul din urmă cu un an. "Să vedem cum poate fi validat referendumul pe baza datelor de acum", a spus preşedintele de onoare al PC.

Dan Voiculescu a declarat, la Realitatea TV, că toată "nebunia" audierilor la DNA a început "atunci când Victor Ponta a constatat pe baza unor date de statistică oficiale că referendumul trebuia validat". "A fost momentul în care Traian Băsescu şi-a dat seama de impostură", a spus Voiculescu.

El a precizat chiar că analizează posibilitatea de a valida acum referendumul din urmă cu un an. "Să vedem cum poate fi validat referendumul pe baza datelor de acum", a spus omul de afaceri.

"Eu am fost autorul a două suspendări, am participat cât am putut la procesul de demitere. Se pare că nu am fost destul de precaut, analitic, prevăzător, motiv pentru care nu am reuşit", a mai spus Voiculescu.

"Dacă ar depinde de mine aş face-o mâine", a spus preşedintele de onoare al PC. "Dar PC singur nu are o majoritate care să îi permită acest lucru. Dacă şi PNL va fi de acord şi vom convinge PSD-ul să fie de acord sigur că o vom facem. Nu am iniţiat această discuţie", a spus Voiculescu.

Întrebat dacă se gândeşte să iniţieze discuţia în cadrul USL, Voiculescu a declarat: "Cu dragă inimă". El a admis însă că discuţia trebzuie purtată inclusiv cu partenerii europeni, îngrijoraţi vara trecută de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Nu aş vrea să vorbesc în numele colegilor de la USL, dar vă asigur că subiectul va fi dezbătut şi se va lua decizia cea mai înţeleaptă", a adăugat Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu basescu suspendare