x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică De ce nu ajunge Bulă preşedinte

De ce nu ajunge Bulă preşedinte

de Dan Constantin    |    12 Noi 2014   •   12:22
De ce nu ajunge Bulă preşedinte
Sursa foto: LIVIU SOVA/Agerpres

Confruntarea televizată Ponta - Iohannis a avut un mare perdant. Klaus Iohannis a arătat în fiecare minut al expunerii că NU POATE SĂ REPREZINTE SOLUŢIA pentru preşedinţia României. Punct.

Majoritatea comentatorilor au apreciat că Iohannis a fost inferior lui Ponta în toate capitolele. Nu are nici cunoştinte, nici abilităţi politice, nu sesisează în nici un moment oportunităţile dialogului. Nu a pierdut la puncte meciul, dacă e sa comparăm cu o confruntare în ring. A fost făcut KO în fiecare repriză. Iohannis a fost atât de năucit de loviturile încasate încât nu a mai înţeles după ultimul gong că s-a terminat confruntarea.
 
A fost uşurat abia când i s-a arătat uşa, dar, buimăcit tot nu mai voia să plece din studio. Şi-a adus probabil aminte că avusese ultima şansă, "hai, dă tu glonţul de aur" şi voia să-l mai tragă o dată.

După măcelul găzduit de un studio prietenos, cu o echipă de reporteri care voiau să-l ajute şi cu un arbitru care ridica zadarnic mingea la fileu, Iohannis a fost salutat cu urale de staff-ul condus de Bijboacă "AM ÎNFRÂNT".

La dezbaterea televizată nu se poate face o cronică masacrului, ci doar un pamflet milos. Pentru titlul acetor glumiţe am împrumutat titlul premonitoriu al unei cărţi populare scrise de prietenul nostru Carol Roman: "De ce nu a ajuns Bulă preşedinte".

Noutatea este că în pielea lui Bulă a intrat perfect un neamţ.

×