x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: PSD se comportă ca şoferii care îi şicanează în trafic pe alţii; stânga, incapabilă să ofere un proiect

Gorghiu: PSD se comportă ca şoferii care îi şicanează în trafic pe alţii; stânga, incapabilă să ofere un proiect

28 Oct 2016   •   13:59
Gorghiu: PSD se comportă ca şoferii care îi şicanează în trafic pe alţii; stânga, incapabilă să ofere un proiect

PSD se comportă ca acei şoferi care îi şicanează în trafic pe alţii, pentru că i-au deranjat cu prezenţa pe şosea, susţine liderul PNL, Alina Gorghiu, adăugând că stânga nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea încredere într-un viitor mai bun. 

''Aceasta este atitudinea pe care acest partid o are faţă de USR. PNL condamnă practicile de hărţuire a unui competitor electoral - de altfel, o dovadă de slăbiciune şi frică. Nu este nimic surprinzător în comportamentul PSD: la fiecare scrutin, blocarea accesului la vot al cetăţenilor şi intimidarea competitorilor sunt tacticile prin care PSD încearcă să evite un rezultat nefavorabil. Stânga românească nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea oamenilor încredere într-un viitor mai bun'', a scris Gorghiu, vineri, pe Facebook. 

Ea a afirmat că PNL a înţeles că românii îşi doresc înnoirea clasei politice şi răspunde acestei revendicări ''cu liste curate de candidaţi''. 

''PSD trebuie să fie şi va fi taxat la vot de către alegătorii români: pe de o parte, pentru că îi sfidează şi de data aceasta, punând pe liste oameni cu probleme penale; pe de altă parte, pentru că depăşeşte limitele unei competiţii corecte şi democratice'', a adaugat liderul PNL. AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu