x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus și Carmen Iohannis văd ''Cucerirea Mexicului'' la Salzburg

Klaus și Carmen Iohannis văd ''Cucerirea Mexicului'' la Salzburg

de Dan Constantin    |    25 Iul 2015   •   13:22
 Klaus și Carmen Iohannis văd ''Cucerirea Mexicului'' la Salzburg

Klaus IOHANNIS, Presedintele ROMANIEI si sotia acestuia, doamna Carmen IOHANNIS ,  se  vor afla in Austria  in 25 si 26 iulie.

Site-ul Administratiei prezidentiale informeaza ca  la Salzburg va avea loc o intalnire de lucru a Presedintelui Romaniei cu Presedintele Austriei, Heitz Fischer.

Aflam ,de asemenea, ca Klaus  si Carmen Iohannis participa la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg ca invitati de onoare ai Presedintelui Heitz Fischer si a sotiei acestuia, doamna Margit Fischer.

Presedintia austriaca este mai darnica in informatiile legate de activitatea lui Fischer, putand astfel sa extragem informatii si despre programul vizitei in Austria a presedintelui roman.

In 25 iulie Presedintele Austriei participa la deschiderea unei expozitii de gradinarit la Bad Ischil, fosta resedinta montana a familiei imperiale.Nu rezulta ca la programul din 25 iulie al presedintelui austriac sunt activitati comune cu oaspetii din Romania.

In 26 iulie in programul lui Heinz Fischer este prevazuta intalnirea de lucru cu Presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis ;intalnirea are loc  la ORA 9 la Hotelul Sacher din Salzburg.

LA ORA 10.30 , are loc ceremonia cu onoruri militare la Residenzplatz , primirea la Guvernatorul  regiunii Salzburg.

LA ORA  11  se desfasoara  la Felsenreitschule deschiderea oficiala a Festivalului Salzburg, la care Presedintele Iohannis si sotia acestuia sunt invitati de onoare.

Programul Presedintiei austriece mentioneaza apoi alte doua momente pentru dupa amiaza zilei de duminica

ORA 17.15 Vizitarea CASEI  MOZART

ORA  20. SPECTACOLUL CU OPERA ''Die Eroberung von Mexico''(Cucerirea Mexicului) de Wolfgang Rihm .

Din programul festivalului aflam ca spectacolul dela Felsenreitschule se transmite pe postul Austria 1 si sambata dimineata sa mai putea cumpara bilete.

×