x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Olguţa Vasilescu (PSD): Pe Diaconu l-am sprijinit în campanie, dar nu ne aşteptam să treacă înaintea celorlalte partide

Olguţa Vasilescu (PSD): Pe Diaconu l-am sprijinit în campanie, dar nu ne aşteptam să treacă înaintea celorlalte partide

de Agerpres    |    27 Mai 2014   •   18:30
Olguţa Vasilescu (PSD): Pe Diaconu l-am sprijinit în campanie, dar nu ne aşteptam să treacă înaintea celorlalte partide

Preşedintele PSD Craiova, Olguţa Vasilescu, a declarat, marţi, că la alegerile europarlamentare candidatul independent Mircea Diaconu a fost "o surpriză" pentru social-democraţii doljeni, care l-au sprijinit, însă nu se aşteptau să obţină în municipiu un scor mai mare decât alte formaţiuni politice.

"Aceste alegeri au fost o lecţie şi pentru noi, pentru că nu am luat în considerare anumite persoane care au candidat. Trebuie să spunem că Mircea Diaconu a fost o surpriză foarte mare pentru noi. Ne aşteptam să ia un scor bun. L-am şi sprijinit în această campanie, dar nu ne aşteptam să treacă înaintea celorlalte partide politice. Trebuie să fiu foarte sinceră şi să spun acest lucru. Adică mi-ar fi fost greu să cred că va bate şi PDL şi PNL pe municipiul Craiova", a spus Vasilescu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, după scoruri, celelalte partide politice aproape că sunt inexistente la Craiova, iar PSD, de fapt, "s-a bătut cu Mircea Diaconu".

"Celelalte partide au contat prea puţin în ecuaţia jocului, deşi, de regulă, ştiţi foarte bine că pe marile oraşe se votează în primul rând politic. La ţară, se mergea foarte mult pe mâna primarului, unde este primarul de aceeaşi culoare politică, se obţine un scor foarte bun. În general, în municipii, nu este aceeaşi situaţie, pentru că este un scor politic diferit, dar, iată că de această dată surpriza foarte mare la Craiova s-a chemat Mircea Diaconu. Pe undeva e foarte bine că s-a întâmplat aşa, pentru că celelalte partide şi-au dovedit forţa", a afirmat Vasilescu.

×
Subiecte în articol: lia olguta vasilescu mircea diaconu