x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Deva: Cine a câștigat PRIMĂRIA DEVA

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Deva: Cine a câștigat PRIMĂRIA DEVA

06 Iun 2016   •   06:52
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Deva: Cine a câștigat PRIMĂRIA DEVA

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA DEVA. Deputatul Mircia Muntean (PSRO) a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Deva, potrivit numărătorii paralele efectuate duminică noaptea de staff-urile de campanie ale PSRO şi PSD în majoritatea secţiilor de votare din localitate, potrivit Agerpres. ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA DEVA.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA DEVA.Conform datelor oferite de partidele politice, Mircia Muntean l-a învins la urne pe actualul primar Petru Mărginean (PNL).

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA DEVA. 'A fost o victorie de la inimă la inimă, muncită, pe care am obţinut-o greu, dar a meritat. Am cele mai bune proiecte pentru oraş, împreună cu echipa mea de campanie. În ultimele două luni, am vorbit cu oamenii şi am reuşit să obţinem un scor frumos şi meritat', a declarat, pentru AGERPRES, Mircia Muntean.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA DEVA. El a afirmat că între primele proiecte pe care le va supune consilierilor locali se vor număra unele referitoare la reducerea taxelor locale, anveloparea termică a blocurilor de locuinţe şi construirea de locuri de parcare pentru fiecare proprietar de maşină.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA DEVA. Mircia Muntean a mai fost primar al municipiului Deva în perioada anilor 1996-2012

×