x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Doamna Dăncilă face un apel la racolarea membrilor ALDE

Tăriceanu: Doamna Dăncilă face un apel la racolarea membrilor ALDE

26 Aug 2019   •   19:45
Tăriceanu: Doamna Dăncilă face un apel la racolarea membrilor ALDE
Sursa foto: Victor Stroe

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut, luni, că premierul Viorica Dăncilă n-a avut curaj să vină în Parlament cu restructurarea Guvernului, dar face un apel "la racolarea" membrilor partidului său.

Întrebat într-o conferinţă de presă cum comentează afirmaţia premierului conform căreia PSD va merge înainte cu guvernarea ţării, avându-i alături pe toţi cei din ALDE şi Pro România "care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe", Tăriceanu a spus: "Am văzut apelul pe Facebook. E foarte amabilă Dăncilă, pentru că văd că face un apel la racolarea membrilor noştri şi ne califică pe ceilalţi drept laşi. Ei bine, eu observ la doamna Dăncilă că i-am propus să vină în Parlament cu restructurarea şi mi-a spus că nu poate, că n-are curajul. I-am propus să aibă curajul să dea afară jumătate din secretarii de stat. N-are curajul. I-am propus să diminueze la jumătate numărul posturilor din cabinetele demnitarilor. N-are curajul. I-am spus să vină cu programul de guvernare în Parlament. Deci cred că lucrurile sunt clare".

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că PSD "va merge înainte cu guvernarea ţării", adăugând că îi va avea alături pe toţi cei din ALDE şi Pro România "care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe".

"PSD va merge înainte cu guvernarea ţării şi alături de noi vor veni toţi cei din ALDE şi Pro România care au curajul de a-şi asuma acest proces, care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele şi calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetăţenii care ne-au dat votul şi încrederea în 2016. Dacă unii dintre membrii ALDE nu înţeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în faţa românilor, în faţa colegilor de bună-credinţă care au fost sacrificaţi în numele unor interese mărunte, în faţa celorlalte instituţii ale statului român şi în faţa partenerilor noştri externi.", a scris Dăncilă, pe Facebook.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tariceanu dancila