x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor: PRM solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor frauduloase din România

Vadim Tudor: PRM solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor frauduloase din România

25 Mai 2014   •   23:42
Vadim Tudor: PRM solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor frauduloase din România

Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor europarlamentare din România din cauza 'fraudei electorale'.

'Aceasta este o zi neagră pentru Europa. PRM nu este singurul partid care reclamă uriaşa fraudă electorală: aceleaşi contestaţii vehemente au fost formulate de PNL (membru al ALDE), de PDL şi PNŢCD (membre ale PPE). În această situaţie de o gravitate excepţională, care aruncă în aer fragila construcţie a Europei Unite, PRM solicită: sigilarea de către DNA a tuturor sacilor cu buletine de vot şi analizarea lor, pedepsirea celor care se fac vinovaţi de această fraudă inimaginabilă, făcută cu ştiinţă şi pregătită din vreme şi roagă organismele internaţionale ca, în virtutea tuturor probelor şi evidenţelor existente şi care se vor recolta în zilele următoare, să anuleze rezultatele scandaloase ale acestei mascarade electorale', a declarat Corneliu Vadim Tudor.
El a mai precizat că 'peste tot în Europa în acest an de criză partidele naţionaliste au crescut, numai PRM este furat şi creditat cu procente între 2 şi 4%'.

×