x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta infirmă faptul că va demisiona din funcția de premier

Victor Ponta infirmă faptul că va demisiona din funcția de premier

16 Noi 2014   •   23:20
Victor Ponta infirmă faptul că va demisiona din funcția de premier

Zvonurile venite din zona ACL anunțau că după pierderea alegerilor premierul Victor Ponta urmează să-și prezinte demisia în cursul zilei de luni.


Mai întâi, jurnalista  Oana Stancu a declarat în cadrul emisiunii Sinteza zilei că prim-ministrul Victor Ponta i-a confirmat pe SMS că nu intenționează să-și predea mandatul.
La câteva minute distantță, Victor Ponta a intervenit prin telefon și a dat asigurări că nu va demisiona din funcție, nuanțând, "atât timp cât niciun lider din partid nu-mi va solicita acest lucru".

"Nu am demisionat din functia de prim-ministru. Nu este adevarat. Nu am ajuns prim-ministru de capul meu, singur. Poti sa te muti dintr-un apartament cand vrei tu, sau sa mergi in vacanta. Eu am ajuns prim-ministru sprijinit de oameni, de forte politice si daca la un momentdat, acum nu se pune problema, daca la un momentdat, la anul sau peste doi ani, acele forte politice imi vor cere, nu voi evita sa fac pasul inapoi. Resping categoric ca imi dau demisia, atata timp cat nu mi-au cerut asta colegii mei. Nu am vorbit decat cu sotia mea, cu mama si l-am sunat pe domnul Iohannis", a declarat Ponta.

×