x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică (VIDEO) Traian Băsescu continuă să încalce regulile. Campanie electorală în SECŢIA DE VOTARE!

(VIDEO) Traian Băsescu continuă să încalce regulile. Campanie electorală în SECŢIA DE VOTARE!

16 Noi 2014   •   10:59
(VIDEO) Traian Băsescu continuă să încalce regulile. Campanie electorală în SECŢIA DE VOTARE!

Traian Băsescu continuă să încalce regulile democratice. Preşedintele a mers să voteze, astăzi, la Colegiul ”A. D. Xenopol” din Capitală. După ce a introdus biletul de vot în urnă, înconjurat de toate camerele televiziunile, a continuat campania electorală, deşi acest lucru este interzis prin lege.

Băsescu a făcut, din nou, un apel către ”băsişti”, ”să le arate” celor care i-au "dispreţuit" că ei "contează".
Apelul făcut de Băsescu în interiorul secției de votare este o contravenție care se sanționează potrivit legii. La Călărași, poliția a deschis un dosar penal împotriva unei persoane care a făcut propagandă electorală în secția de votare.
În ciuda acțiunii sale ilegale, Băsescu nu a fost avertizat de președintele secției de votare asupra acțiunii sale cu vădit conținut electoral fraudulos.

Băsescu a mai declarat că spre deosebire de alegerile anterioare, când a mers la cumpărături în ziua votului, de aceasta dată nu o va mai face. "Nu mai merg la supermaket, că nu mai sunt eu în alegeri", a declarat acesta.

Băsescu a fost întâmpinat la secţia de votare de un amestec de huiduieli  și aplauze. El a venit la vot însoțit de soţia sa, Maria Băsescu, care nu a făcut vreun comentariu.

×
Subiecte în articol: prezidentiale 2014 traian basescu