Ingrediente:
pulpă de porc, 200 ml lapte de cocos, o lingură zahăr brun, 2 linguri bulion, 3 linguri sos de soia, un ardei rosu, un ardei verde, 3 cartofi, 3 morcovi, o ceapă, 4 căței usturoi, sare, piper
Mod de preparare:
Se toacă mărunt ceapa și usturoiul, iar cartofii, morcovii și ardeii, cubulețe. Pulpa de porc se taie bucățele mai mici, ca pentru tocăniță. Se călește ceapa în tigaie, apoi se adaugă carnea și se lasă până se rumenește bine. Se pune apoi sosul de soia, sare, piper, pasta de tomate și se amestecă bine. Se adaugă legumele și se lasă 10 minute, după care se pune laptele de cocos și zahărul brun. Se lasă la foc mic până se fierb bine cartofii și se servesc cu garnitura de orez.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Fasole verde cu carne tocată în stil chinezesc
Rețeta perfectă de tort cu ciocolată și frișcă
REŢETA ZILEI: Tochitură moldovenească