x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Supă de legume cu ravioli

REŢETA ZILEI: Supă de legume cu ravioli

16 Mar 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Supă de legume cu ravioli

Ingrediente:

un pachet ravioli cu brânză, o linguriță busuioc uscat, 350 ml apă fierbinte, 450 ml supă concentrată de legume, 150 g ardei gras tocat, 900 ml suc de roșii, 2 căței de usturoi tocați, 150 g ceapă tocată, o lingură ulei de măsline, 2 zucchini medii tăiați cubulețe (dovlecei mici, verzi)

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o oală, se călește ardeiul gras, ceapa și usturoiul. Se adaugă sucul de roșii, supa concentrată, apa fierbinte, busuiocul și se lasă la fiert până dă în clocot. Apoi se adaugă ravioli și se lasă la fiert, în funcție de timpul scris pe ambalaj. Se pun și cubulețele de zucchini și se mai lasă la foc mediu până când aceștia se înmoaie ușor. La final se condimentează cu sare și piper după gust.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Frittata cu legume

 

REŢETA ZILEI: Clătite cu cocos, rodii şi iaurt

 

REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci

 

REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta

 

 

 

×