Ingrediente:
un pachet ravioli cu brânză, o linguriță busuioc uscat, 350 ml apă fierbinte, 450 ml supă concentrată de legume, 150 g ardei gras tocat, 900 ml suc de roșii, 2 căței de usturoi tocați, 150 g ceapă tocată, o lingură ulei de măsline, 2 zucchini medii tăiați cubulețe (dovlecei mici, verzi)
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o oală, se călește ardeiul gras, ceapa și usturoiul. Se adaugă sucul de roșii, supa concentrată, apa fierbinte, busuiocul și se lasă la fiert până dă în clocot. Apoi se adaugă ravioli și se lasă la fiert, în funcție de timpul scris pe ambalaj. Se pun și cubulețele de zucchini și se mai lasă la foc mediu până când aceștia se înmoaie ușor. La final se condimentează cu sare și piper după gust.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Frittata cu legume
REŢETA ZILEI: Clătite cu cocos, rodii şi iaurt
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci
REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta