x close

REŢETA ZILEI: Supă de legume cu ravioli

0
16 Mar 2017 - 20:30
REŢETA ZILEI: Supă de legume cu ravioli


Ingrediente:

un pachet ravioli cu brânză, o linguriță busuioc uscat, 350 ml apă fierbinte, 450 ml supă concentrată de legume, 150 g ardei gras tocat, 900 ml suc de roșii, 2 căței de usturoi tocați, 150 g ceapă tocată, o lingură ulei de măsline, 2 zucchini medii tăiați cubulețe (dovlecei mici, verzi)

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o oală, se călește ardeiul gras, ceapa și usturoiul. Se adaugă sucul de roșii, supa concentrată, apa fierbinte, busuiocul și se lasă la fiert până dă în clocot. Apoi se adaugă ravioli și se lasă la fiert, în funcție de timpul scris pe ambalaj. Se pun și cubulețele de zucchini și se mai lasă la foc mediu până când aceștia se înmoaie ușor. La final se condimentează cu sare și piper după gust.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Frittata cu legume

 

REŢETA ZILEI: Clătite cu cocos, rodii şi iaurt

 

REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci

 

REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   retete usoare,   retete simple,   retete de primvara

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 2312


Mai multe titluri din categorie

Adriana Trandafir croșetează în culise ca să-și domolească emoțiile

Adriana Trandafir croșetează în culise ca să-și domolească emoțiile
Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Adriana Trandafir se transformă în celebra interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu și este foarte emoționată...

Trei transformări spectaculoase la ”Descoperă-ți frumusețea”: ”Nu mi-am imaginat așa schimbare nici în cele mai roz gânduri ale mele”

Trei transformări spectaculoase la ”Descoperă-ți frumusețea”:  ”Nu mi-am imaginat așa schimbare nici în cele mai roz gânduri ale mele”
Primele trei femei care au decis să-și schimbe viața printr-o transformare spectaculoasă de stil și atitudine au avut parte de reale provocări și surprize pe măsură, în cadrul show-ului ...

Sorana de la ASIA a vorbit despre depresie: ”Aș fi vrut să mă duc la culcare și să nu mă mai trezesc”

Sorana de la ASIA a vorbit despre depresie:  ”Aș fi vrut să mă duc la culcare și să nu mă mai trezesc”
Sorana, fosta solistă a cunoscutei trupe A.S.I.A., este invitata Oanei Turcu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde a vorbit deschis despre perioadele cele mai dificile din viața ei, despre...

Mihai Bendeac, demonstrație de ”sărut iugoslav” la iUmor

Mihai Bendeac, demonstrație de ”sărut iugoslav” la iUmor
Mihai Bendeac face o demonstrație de ceea ce el numește ”sărut iugoslav”, duminică seara, de la ora 21.00, la iUmor, iar partenera sa de scenă este una dintre cele mai îndrăgite foste concurente...

A slăbit 60 de kilograme în timp record, dar reacționează violent „când cineva se atinge de mâncarea mea”

A slăbit 60 de kilograme în timp record, dar reacționează violent „când cineva se atinge de mâncarea mea”
Galerie Foto Cântăreața Oana Radu, cea care a reușit performanța de a slăbi aproape 60 de kilograme într-un timp relativ scurt, este invitata Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii...

FOTO / VIDEO - Cum arată luxosul conac recent cumpărat de pugulistul Floyd Mayweather

FOTO / VIDEO - Cum arată luxosul conac recent cumpărat de pugulistul Floyd Mayweather
Video La câteva săptămâni după victoria lui Floyd Mayweather în fața lui Conor McGregor, campionul a decis să iasă la cumpărături... de case. Astfel că Mayweather s-a oprit la un conac aflat &ic...

Festival  în Capitală

Festival  în Capitală
Centrul Europeran Cultural şi de Tineret pentru UNESCO Nicolae Bălcescu, împreună cu Primăria Sectorului 4 sărbătoresc, în acest final de săptămână, prima atestare istorică a...

REŢETA ZILEI: Chifle cu seminţe şi tărâţe

REŢETA ZILEI: Chifle cu seminţe şi tărâţe
Ingrediente: 400 ml apă, 50 ml ulei, 25 grame drojdie, 150 grame tărâţe de grâu, 400 grame făină, 1 praf de sare, 50 seminţe decojite de floarea soarelui, 20 grame seminţe de in. Mod de preparare:...

Două cuţite Fabergé, dispărute în timpul Revoluţiei bolşevice, regăsite după un secol

Două cuţite Fabergé, dispărute în timpul Revoluţiei bolşevice, regăsite după un secol
Două cuţite Fabergé, create de celebrul bijutier de la curtea imperială rusă, au dispărut în timpul Revoluţiei bolşevice din 1917. Aceste obiecte, despre care experţii au crezut că au fost topite al...

Mărturisire surprinzătoare a Andreei Bălan: „Nu contează cine este vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă”

Mărturisire surprinzătoare a Andreei Bălan: „Nu contează cine este vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă”
Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și jurată în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva!”, este invitata Florentinei Fântânaru în ediția de...

Reactie DURA a medicului Monica Pop dupa furtuna din Capitala: Doamna Firea nu e...

Reactie DURA a medicului Monica Pop dupa furtuna din Capitala: Doamna Firea nu e...
Medicul Monica Pop spune, într-o postare pe pagina de Facebook, că primarul Gabriela Firea a luat niște măsuri de prevenție în urma avertismentelor meteo, așa cum era normal, însă ”critica...

Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”

Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”
Numeroase mesaje și surprize pentru Ioana Ginghină! Actrița care o interpretează pe Geanina în serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, împlinește astăzi(21 septembrie) 40...

Chef Florin Dumitrescu transformă celebra sa plăcintă de berbecuț într-un burger gourmet

Chef Florin Dumitrescu transformă celebra sa plăcintă de berbecuț  într-un burger gourmet
Galerie Foto Cel mai rock star dintre chefi are rețeta ideală pentru un concert culinar: pasionat de muzica rock, dar și un gurmand desăvârșit, chef Florin Dumitrescu lansează un meniu concept de burgeri gourmet, cu care...

Un Chef român de 29 de ani concurează pentru prima dată în cea mai importantă competiție mondială dedicată pastelor: Barilla Pasta World Championship

Un Chef român de 29 de ani concurează pentru prima dată în cea mai importantă competiție mondială dedicată pastelor: Barilla Pasta World Championship
Adrian Șișiu, Chef al Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, va reprezenta pentru prima dată România la Campionatul Mondial de Paste Barilla, una dintre cele mai importante competiții dedicate pastelor la nivel...

REŢETA ZILEI: Tortilla de cartofi

REŢETA ZILEI: Tortilla de cartofi
Ingrediente: 4 cartofi, 1 ceapă, 8 ouă, 1/2 căni ulei măsline, 1 fâşie coajă de lămâie, sare, piper. Mod de preparare: Se taie cartofii felii subţiri, la fel şi ceapa. Se pune uleiul la înc
Serviciul de email marketing furnizat de