x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum arătau vedetele Antenei 1 înainte să devină cunoscute! Capatos, ce schimbare!

Cum arătau vedetele Antenei 1 înainte să devină cunoscute! Capatos, ce schimbare!

25 Sep 2016   •   08:38
Cum arătau vedetele Antenei 1 înainte să devină cunoscute! Capatos, ce schimbare!

Iată-le pe vedetele Antenei 1 înainte să devină cunoscute! Prin multă muncă, dar având şi un dram de noroc, copiii şi adolescenţii de ieri au devenit vedele de azi.

Dacă unele dintre nu prea şi-au schimbat fizionomia, în cazul altora, de exemplu Dan Capatos sau Connect-R, parcă vorbim despre alţi oameni.

Horia Brenciu

Horia Brenciu, jurat la “X-Factor” şi entertainer de succes, şi-a început aventura în viaţa publică în urmă cu 23 de ani. Cu părul în vânt şi zâmbetul inconfundabil, Horia lua lumea-n piept şi aspira atât la o carieră în televiziune, cât şi la una pe scenă. I-a ieşit.

Dan Negru

Iată-l pe Dan Negru (“Te pui cu blondele”, “Next Star”, “Plasa de stele”), pe vremea când se pregătea să-şi ia zborul de la Radio Timişoara cu destinaţia TVR. Din 1999 a devenit prezentator al Antenei 1, cu care a ajuns practic să se identifice.

Dan Capatos

Până să ajungă om de televiziune şi să prezinte show-ul obraznic al Antenei 1, Dan Capatos a activat în presa scrisă. "Păcătosul" era slab ca un ţâr, avea mult, mult păr pe cap şi o privire cu care parcă îngheţa subiecţii acticolelor sale.

Connect-R

Una dintre cele mai spectaculoase transformări le-a suferit Connect-R: cântăreţul pare că s-a dat peste cap de trei ori şi a devenit un tip stilat şi prin de şarm. În adolescenţă, Connect-R a avut probleme din cauza etniei sale, însă a dovedit că oricine poate ajunge sus prin talent şi muncă. “La şcoală, ajunsesem să mă frec pe mână cu peria de sârmă şi cu săpunul, ca să scap de de culoarea asta. Mama mi-a explicat că ca suntem români, chiar daca avem altă etnie. De atunci, eu ştiu că sunt român în primul rând. Ţigan pentru mine e aşa, o subdiviziune!”, a povestit Connect-R în cadrul proiectului „Vocile comunităţii rome în societate”. La 16 ani, Connect-R avea trupa sa, chiar dacă lucra ca tinichighiu la un service auto. Acum e unul dintre cei mai bine cotaţi cântăreţi din ţară.

Simona Gherghe

Simpatica Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Acces Direct, era o fetiţă visătoare şi jucăuşă, care mai degrabă se gândea să devină noua Nadia Comăneci, nu o talentată prezentatoare de televiziune.

Pepe

Pe când era de-o schioapă, Pepe semăna cu Michael Jackson. Deşi nu a urmat linia impusă de regele muzicii pop, Pepe nu s-a lăsat şi-a ajuns artist de succes pe plaiurile natale. Cântăreţul de muzică latino caută acum noi puşti talentaţi, la Next Star, care să-i calce pe urme.

Delia Matache

Credeti că doar după ce a devenit vedetă a început Delia să apară cu părul aranjat în fel şi chip? Da' de unde! Simpatica artistă purta de mică, la spectacolele de la gradiniţă, diferite aranjamente care o diferenţiau de ceilalţi copilaşi.

Cătălin Scărlătescu

Iata-l pe cel mai dur jurat al emisiunilor culinare la care participă în adolescenţă, pe când era foarte slab şi avea o claie de păr. Peste ani, Cătălin şi-a pierdut părul, s-a îngrăşat bine, dar a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din ţară.

Sorin Bontea

Sorin a început munca din adolescenţă, inspirat de mama lui, care era bucătăreasă la o grădiniţă. Prin 1986, când avea 16 ani, şi-a făcut ucenicia curăţând tone de cartofi la un restaurant, după care a început să urce în cariară. A lucrat 5 ani într-un restaurant chinezesc, a plecat pe un vas de croazieră, unde a gătit pentru echipaj, pentru ca acum să ajungă să aibă propriul restaurant, declarat cel mai bun local cu specific străin din Capitală.

Florin Dumitrescu

Ca orice bucătar care se respectă, şi Florin Dumitrescu (în stânga fotografiei, pe când avea 14 ani) a plecat de jos, făcându-şi ucenicia curăţând legume şi spălând faianţa în bucătăriile localurilor. În numai patru ani, Florin era deja numit Chef şi pleca în Italia să gătească la unele dintre cele mai importante restaurante!

Dani Oţil

În urmă cu 20 de ani, Dani se pregătea să facă pasul spre liceu şi visa la o carieră în radio şi televiziune. Împreună cu trei prieteni, a construit o reţea de radio, iar pe post de staţie folosea un pick-up de care avea legat un microfon. În 1995, Dani a ajuns la un Radio Contact, apoi l-a cunoscut pe Răzvan, între cei doi legându-se o puternică prietenie.

 

×