x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Boureanu Vaida, mămică pentru a doua oară! A născut un băiețel de nota 10: "Bine ai venit pe lume, Vladimir Alexandru!"

Mirela Boureanu Vaida, mămică pentru a doua oară! A născut un băiețel de nota 10: "Bine ai venit pe lume, Vladimir Alexandru!"

21 Aug 2016   •   17:15
Mirela Boureanu Vaida, mămică pentru a doua oară! A născut un băiețel de nota 10: "Bine ai venit pe lume, Vladimir Alexandru!"
Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta Antenei 1 a născut un băiețel care a primit la naștere nota 10 si va fi botezat cu prenumele Vladimir Alexandru.
 
Deja mămica unei fetițe superbe, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a născut pe cale naturală - sâmbătă, 20 august, în jurul orei 19:00, după un travaliu de o oră și jumătate, un copilaş sănătos tun, de 52 de cm şi 3,780 kilograme, potivit Antena 1.
 
"Bine ai venit pe lume, Vladimir Alexandru!! M-ai facut mamica de baiat si sunt tare fericita!!! Tot azi sarbatorim impreuna 1 anisor si 6 luni alaturi de surioara mai mare, Carla Maria!! Ce-mi pot dori mai mult? [...] Va multumesc pentru miile de cuvinte frumoase, felicitari si urari de bine!! Va imbratisez cu drag si dor pe fiecare in parte!!", a scris Mirela Vaida, pe Facebook.
 
 
 
 

×