x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Natura Fest 2018: Ne distrăm, reciclăm și protejăm!

Natura Fest 2018: Ne distrăm, reciclăm și protejăm!

de Alice Petrescu    |    07 Iun 2018   •   15:55
Natura Fest 2018: Ne distrăm, reciclăm și protejăm!

Primăria Capitalei, prin Creart va organiza în perioada 8-10 iunie, în Parcul Izvor, cea de-a patra ediție a festivalului Natura Fest. Evenimentul încurajează un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător, aliniindu-se la mişcarea mondială de protecţie a mediului, desfăşurată sub egida Programului de Mediu al Naţiunilor Unite (UNEP).

Natura Fest este un festival cu intrare liberă și înseamnă trei zile de distracție responsabilă față de mediu, cu ateliere de reciclare, concerte și alte surprize pentru toate categoriile de public. 

În prima zi a festivalului pe scena din Parcul Izvor vor concerta trupele Runna , Next Ex şi Byron, urmate, sâmbătă, de Mr. Jurjak, Otherside şi Les Elephants Bizarres şi, duminică, de DJ K-lu, Basska şi trupa Şuie Paparude.
Pe parcursul celor trei zile se vor desfăşura atelierele, care au la bază materiale reciclabile, evenimentul dorind să îi inspire pe bucureşteni cu idei despre modalităţile creative de reutilizare a anumitor obiecte şi să responsabilizeze un număr cât mai mare de locuitori faţă de oraşul în care trăiesc şi, implicit, faţă de mediul natural, subliniază organziatorii.

De asemenea, iubitorii sportului se vor putea bucura de o zonă special amenajată cu terenuri de volei, badminton, dar şi de o serie de jocuri din copilărie dedicate celor mai mici vizitatori.
Potrivit organizatorilor, unul dintre punctele de atracţie va fi şi robotul cu o înălţime de aproximativ patru metri, realizat din butoaie de plastic de 200 de litri reciclate, care atrage atenţia asupra refolosirii obiectelor cu scopul de a reduce poluarea şi de a proteja mediul înconjurător.

×
Subiecte în articol: Natura Fest 2018