x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Andreea Berecleanu!

Astăzi e ziua ta... Andreea Berecleanu!

de Ramona Vintila    |    24 Mar 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Andreea Berecleanu!

"Nu e greu să fii persoană publică decât atunci când îţi priveşti viaţa ca pe un spectacol. Dacă reuşeşti să treci peste asta, trăieşti normal, mergi cu familia în parc, te duci la film, faci cumpărături şi chiar vorbeşti cu lumea de pe stradă fără nici o problemă", ne povestea jurnalista. Andreea Berecleanu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. La mulţi ani!

"În prag de aniversare, Andreea Berecleanu iubeşte primăvara. Iubesc toate anotimpurile, însă primăvara mi-e dragă pentru natura înverzită, mirosul florilor şi sărbătoarea Paştilor. Fiecare lună îmi stârneşte amintiri, senzaţii, trăiri speciale. Spre exemplu, iarna mă duce cu gândul la sărbătoarea Crăciunului şi la pârtia de schi, vara la plimbările prin pădure, vacanţele la mare, aroma fructelor coapte, iar toamna îmi este dragă pentru că e anotimpul în care sunt născuţi copiii mei."

CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI ÎN MESERIE...
"Loialitatea, adaptabilitatea, spiritul de echipă, răbdarea, perseverenţa. Începând cu debutul din 1993, au fost câteva momente-cheie care au contribuit la evoluţia mea profesională. Fiecare televiziune la care am lucrat, alegerea subiectelor pentru un reportaj, interacţiunea cu oameni puternici, toate acestea reprezintă zi de zi o etapă în dezvoltarea mea ca jurnalist. Recunosc, în ultima vreme am evadat din când în când pe teren, unde am găsit din nou subiecte fascinante, mai puţin abordate.

De aceea sunt foarte atentă, am un spirit de observaţie bine antrenat. România îţi oferă la fiecare colţ de stradă câte un subiect, este mană cerească pentru un jurnalist!"

ÎMPLINIRI...
"Dacă ar fi să glumesc, aş spune că împlinirile personale se văd cu ochiul liber. Ce-i drept, noi suntem un cuplu cu expunere mediatică datorată meseriei, însă viaţa de familie şi creşterea copiilor nu se fac în văzul lumii. Mi-e greu să fac un top al realizărilor personale sau profesionale pe hârtie, dar ştiu doar că sunt un om norocos."

UN EVENIMENT PE CARE ÎL AŞTEPT...
"Poate sună deja ca un clişeu, dar mă interesează să aflu adevărul Revoluţiei din 1989, ca să le pot răspunde corect copiilor mei atunci când mă vor întreba! Poate că istoria, de-a lungul miilor de ani, are multe legende, dar aici vorbim despre fapte pe care noi le-am trăit şi pe care suntem datori să le relatăm cu exactitate.
O zi pierdută? O zi în care n-am apucat să citesc, să ascult muzică, să văd lumea din jur..."

CELE MAI FRUMOASE CLIPE
"O să răspund că pe primul loc în top 3 este momentul de după naşterea celui de-al doilea copil. Eram în camera postoperatorie şi îl ţineam pe Petru la piept, pe Eva de mânuţă şi mai aveam ochi şi pentru Andrei! La celelalte locuri din top 3 nu m-am decis, sunt prea mulţi cai la start!".

×
Subiecte în articol: calendar