x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Andreea Esca

Astazi e ziua ta... - Andreea Esca

29 Aug 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Andreea Esca

"Cat timp sunt fericita este bine"

"Buna seara, Romania, buna seara, Bucuresti!", un salut care a intrat pana si in manualele de istorie. Din 1995 lucreaza la Pro TV. I s-au decernat mai multe distinctii, dintre care amintim: "Cel mai bun prezentator de stiri", "Femeia anului" si "Cel mai iubit om de televiziune". Este casatorita si are doi copii, Alexia si Aris. Astazi, Andreea Esca implineste 33 de ani.

"Toate aniversarile din viata mea am incercat sa le fac foarte placute. Ziua de nastere o voi sarbatori prin munca... asa am invatat generatia noastra. Va fi prima zi de lucru, dupa vacanta de vara. Si nu imi pare rau! Astazi este o zi speciala, pentru ca o sa am varsta lui Christos.... Am realizat ca timpul zboara mult mai repede cand nu mai esti copil, iar cand ai propriii copii trece si mai si. Dar cu folos si cu multe satisfactii, familia mea fiind cea mai mare satisfactie a vietii mele. Nu sunt genul care sa aiba regrete. Cred ca toate lucrurile se intampla asa cum este mai bine pentru fiecare. In plus, nu prea fac bilanturi. Cat timp sunt fericita este bine. Nu stiu ce meserie as fi facut daca nu as fi fost jurnalist... dar desigur ceva legat de comunicare. In orice alta forma, dar sa am relatie cu oamenii. Iubesc oamenii si nu imi place idee inlocuirii lor cu masini. Pentru ca masinile nu stiu sa iubeasca si nu se lasa iubite. In viata mea nu as schimba nimic. Au fost diverse intamplari care m-au indreptat spre aceasta cariera. Tatal meu, care mi-a zis sa dau la jurnalism, un prieten, care m-a trimis sa dau niste probe la tv (SOTI), un alt om, care m-a chemat sa lucrez in PRO... etc. Cea mai mare dorinta pentru anul ce incepe este sa fiu sanatoasa si ai mei la fel. Nu-mi propun niciodata ceva, si de aceea nu am dezamagiri. Dar ma bucur daca reusesc cate ceva. Mi s-a intamplat cand eram in liceu sa imi fac planuri: voiam sa am 7 copii pana la varsta de 24 de ani. Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost ca orice as face sa fac cat pot de bine si cu pasiune. Cateodata mi-as mai dori sa fiu la liceu, cu tot ce insemna acea perioada, dar apoi as vrea sa ma intorc la copiii mei. Enorm de multe lucruri ma fac sa zambesc. De altfel, nu cred ca sunt prea multe poze cu mine in care sa nu mi se vada inclusiv amigdalele. Ma infurie incompetenta si lipsa bunului-simt. Cel mai mult o admir pe mama. Cand sunt nervoasa, urlu tare si apoi imi trece si uit si de ce m-am enervat. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit este viata mea. Cum ma definesc ca persoana? OK si stiu ca nu as putea niciodata sa iau droguri".

EPISOADE
"Au fost diverse intamplari care m-au indreptat spre aceasta cariera. Tatal meu, care mi-a zis sa dau la jurnalism, un prieten, care m-a trimis sa dau niste probe la tv (SOTI), un alt om, care m-a chemat sa lucrez in PRO... etc."

DRAGOSTE
"Nu stiu ce meserie as fi facut daca nu as fi fost jurnalist... dar desigur ceva legat de comunicare. In orice alta forma, dar sa am relatie cu oamenii" - Andreea Esca, realizator-prezentator al Stirilor Pro TV

×
Subiecte în articol: calendar