x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Angela Similea

"Astazi e ziua ta..." - Angela Similea

09 Iul 2005   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." - Angela Similea

Melodia "Sa mori din dragoste ranita" a fost desemnata Melodia Secolului XX. Anul acesta interpreta a revenit pe piata muzicala, dupa o absenta de 10 ani, cu un nou album discografic. Astazi, Angela Similea isi sarbatoreste ziua de nastere.

"Sunt un om pe care Dumnezeu l-a rasfatat"


"Fara sa ma gandesc, primul impuls de a raspunde ce inseamna trecerea unui an este: o victorie. Periodic, sistematic, se schimba perceptia trecerii timpului. Am avut cativa ani, la distante diferite, in care a trebuit sa ma aflu pe scena de ziua mea de nastere si au fost altfel de trairi pe care le-am simtit in fata publicului, fata de trairile pe care le simt in mijlocul familiei si a prietenilor. Nu le pot compara, fiecare isi are intensitatea sa.
Daca as fi pusa in situatia sa aleg, nu stiu ce as alege, amandoua imi aduc aceleasi bucurii. Cea mai mare mangaiere de ziua mea a fost sarutul mamei. Eu consider ca aceasta zi trebuie inchinata parintilor, pentru ca ei au hotarat sa te aduca pe lume si, inaltand o rugaciune lui Dumnezeu, daca ai norocul sa ii mai ai in aceasta viata, pentru sanatatea lor, poti fi fericit.
Nu cer si nu imi doresc nimic, urmaresc si incerc sa ma armonizez cu ce primesc de la divinitate si de la oameni. Consider ca sunt un om pe care Dumnezeu l-a rasfatat, am avut in fiecare etapa a varstei, foarte mult noroc, am primit foarte multe daruri si as dori sa merg mai departe, as dori sa vad ce se intampla pana la capat, si, stiu eu, daca exista si acel dincolo, sa vad tot ce se intampla si dincolo.
Desi sunt nascuta in zodia Racului, eu nu merg inapoi. Si ce este foarte important, am constatat ca, atunci cand imi este greu, nu ma retrag ci, dimpotriva, ma inchid spre a acumula energii ca sa merg mai departe. Sunt un om optimist, un om al viitorului, deschis, usor stapanit de o emotivitate si, daca vreti, de o personalitate, care se poate confunda cu o persoana rusinoasa. Sunt un om care apreciaza marele noroc pe care l-a trait de-a lungul vietii si multiplele daruri ce le-am primit de la om si de la Dumnezeu, iar bucuria este lansarea acestui album, «Lumea mea», care vine sa incununeze o perioada mai lunga de acumulari si de dorinte de reconstructie, de recladire a personalitatii mele artistice.
Sunt adepta teoriei ca artistul, din timp in timp, trebuie sa se recladeasca si sa se rearmonizeze cu ceea ce se intampla in jurul sau. Eu cred ca acest album vine sa demonstreze intr-un fel, ce inseamna, prin trecerea timpului, armonizarea mea cu spatiul din jur."

×
Subiecte în articol: calendar