x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Gina Gogean

Astazi e ziua ta... Gina Gogean

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    09 Sep 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Gina Gogean

Intre 1989 si 1997, a fost una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii. Singura medalie care-i lipseste este aurul olimpic. In prezent este arbitru la concursurile nationale de gimnastica. Gina Gogean implineste astazi 29 de ani.

"Se spunea ca sunt sportiva fara emotii"

Jurnalul National: Ce s-a intamplat in viata ta in ultima perioada?
Gina Gogean: Am avut un an prosper, cu multe evenimente frumoase. Am facut nunta. Dupa o relatie de sapte ani cu prietenul meu, ne-am gandit sa legalizam aceasta relatie. A fost cel mai important eveniment din viata mea.

Ai avut emotii mari la nunta?
Sincer, pana sa cobor in fata invitatilor, nu am avut aproape nici un fel de emotie. In momentul in care mi-am vazut sotul, nasii si invitatii m-am emotionat foarte tare. Atunci cand eram sportiva stiam ce am de facut si se spunea ca sunt sportiva fara emotii. Aici era totul neprevazut, nu stiam ce urmeaza, asa ca emotiile au fost un pic mai mari.

A fost greu sa-i convingeti pe fostii tai antrenori Bellu si Bitang sa va fie nasi?
Chiar si dupa ce s-a incheiat activitatea mea sportiva am avut o colaborare foarte buna cu dansii. Mi-au dat intotdeauna sfaturi bune, nu numai in plan profesional. Am considerat, impreuna cu sotul meu, Cristian, ca ei ar fi cei mai buni parinti spirituali ai nostri. Ei ma cunosc de cand eram mica si intotdeauna mi-au fost alaturi si la bine, si la rau. Pur si simplu i-am intrebat si sunt sigura ca si dansii s-au bucurat de dorinta noastra de a ne fi nasi.

S-a schimbat viata ta dupa acest eveniment?
Momentan, nici nu pot sa-mi dau seama, probabil si datorita faptului ca noi am trait impreuna si inainte sub acelasi acoperis. Nu este absolut nimic schimbat. Avem aceleasi lucruri de facut, stam impreuna, iesim impreuna.

Cum merge afacerea cu melcii, inceputa in 2003?
Cred ca orice lucru nou prinde bine. Eu am fost putin cam sceptica la inceput, insa Cristian este mult mai optimist si m-a inarmat cu mult curaj. Asa ca am pornit aceasta afacere si este bine. Acum oferim si tehnologia pentru viitorii potentiali crescatori de melci.

Cu gimnastica insa ce se mai intampla?
Sunt arbitru, dar nu consider o cariera arbitrajul in gimnastica, pentru ca nu este ca la fotbal, sunt putine concursuri. Fac asta pentru ca imi face placere sa ma intalnesc la concursuri cu oameni din domeniul gimnasticii. Mai predau niste ore de gimnastica la "Colegiul National Sportiv" si ma ocup si de organizarea Cupei DKMT (n.r. - Dunare, Cris, Mures, Tisa). Eu am initiat aceasta cupa si ma zbat in continuare pentru ea. Este un concurs international care are loc la Deva.

×
Subiecte în articol: calendar