x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta - Nelu Ploiesteanu

Astazi e ziua ta - Nelu Ploiesteanu

16 Dec 2004   •   00:00

17 decembrie 2004

"Ma bucur ca am reusit sa intru in sufletul oamenilor"

Lautarii adevarati se numara pe degete. Nelu Ploiesteanu este socotit unul dintre ei. Dumitrache Ion, pe numele sau adevarat, este absolvent al Scolii Populare de Arta. A cantat pentru Berlusconi, a facut duet cu Loredana, a inregistrat un album cu Monica Anghel, iar acum se pregateste sa incheie inca un disc alaturi de Stefan Iordache si Gheorghe Dinica. Ieri a implinit 54 de ani.
Click pentru a mari imaginea
"Adevarul este ca nu m-am gandit ca o sa am o a doua tinerete, sa fiu iubit de oameni, sa am realizari, multe satisfactii acum la o varsta mai inaintata si ma bucur mult pentru tot. Anul acesta incheiat inseamna cateva realizari datorita carora ma simt foarte bine, am facut patru CD-uri, mi-a fost daruit un nepotel si am mai pus un an de batraneti in carca. De ziua mea am fost solicitat de televiziuni, dar seara sigur ca am sarbatorit cu familia mea si dupa aceea cu colegii mei la restaurant. In tinerete nu simteai trecerea anilor, acum o simti, dar daca ai si o frumusete in anii acestia care trec, parca o simti. Atunci 21, 22 de ani nu se vedeau, acum fiecare an spune ceva. S-a schimbat foarte mult felul in care imi aniversez ziua de nastere; demult o faceam mai mult cu colegii, mai multe nebunii, mai mult in carciumi, acum imi place sa o petrec cu familia mea, cu nepoteii mei. Si ei sunt alaturi de mine si imi fac surprize: acum un an mi-au facut un tort cu poza mea. S-a intamplat sa am parte de o aniversare unica, cu opt ani in urma, cand s-a nascut nepotelul meu cu doua zile inainte. A fost cel mai frumos cadou, Antonio, nepotelul meu care canta la pian... Cand e ziua lui imi aminteste ca trebuie sa fie si a mea.

Imi doresc la aceasta aniversare sa imi mai aduca barza nepotei, ca imi plac copiii; am facut parte dintr-o familie mare, am fost invatati sa stam multi. Imi doresc apoi sanatate, ca pe urma toate vin de la sine si ce-o mai vrea bunul Dumnezeu. Ca sa spui daca inaintarea in varsta e o povara trebuie sa stii ce satisfactii ai la varsta asta. Uneori iti doresti sa iti cresti copiii, sa-ti vezi nepotii mari; daca te uiti in urma la realizari parca nu simti povara pentru ca te intineresc cei din jurul tau. N-as mai vrea sa mai fiu tanar pentru ca eram foarte amarat, nu aveam pantofi, nu aveam tenisi, nu aveam ce manca, eram la tara... Nu mai vreau sa se mai intoarca roata. Orice om si-ar dori sa se intoarca in timp, dar, cand te gandesti ca e ceva imposibil, trebuie sa te impaci cu aceasta idee. Mai trebuie sa inchei un CD pe care l-am inceput cu Dinica si cu Iordache, as mania pe Dumnezeu sa spun ca am avut vreun regret din anul ce s-a incheiat.

Despre mine? Sunt un om simplu, cu un mare suflet, un lautar si va dau cuvantul meu de onoare si de om ca nu m-am considerat niciodata o vedeta. Ma bucur ca am reusit sa intru in sufletul oamenilor care ma iubesc si carora le place muzica mea. Sunt alaturi de ei oriunde si oricand."

×
Subiecte în articol: calendar