x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta...Nuami Dinescu

Astazi e ziua ta...Nuami Dinescu

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    13 Sep 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta...Nuami Dinescu

Este personajul Tanta de la PRO TV. Astazi, la implinirea celor 44 de ani, Nuami Dinescu marturiseste ca de patru ani incoace viata ei personala a fost tot una cu viata profesionala, pentru ca Tanta pleca cu ea acasa.

"Teo mi-a cumparat biletul de tren"


Jurnalul National: Ati trudit pentru succesul dvs.?
Nuami Dinescu: Am muncit si sunt gata de munca in orice clipa. Dumnezeu mi-a dat un dram de talent care e cat un graunte de nisip, dar care, incalzit de soare, radiaza. Am jucat cu aceeasi bucurie un spectacol pentru o suta de militari, o sala de pensionari sau o sala plina cu critici. Succesul nu a facut parte niciodata din planurile mele - nici acum nu ma gandesc la succes - pentru mine nu asta este miza. Pentru mine este important ca mi-am gasit drumul si ca trebuie sa-mi fac treaba exact cum trebuie.

Ce reprezinta actoria pentru Nuami Dinescu?
Pentru mine, actoria nu este o meserie, nu este modalitatea prin care eu imi castig existenta - este felul in care stiu si pot eu sa traiesc. Eu sunt unul dintre cei care au dat examene peste examene, am cazut si am luat-o de la capat. Am facut impreuna cu multi colegi de-ai mei naveta la Ploiesti cu "ia-ma nene", patru ani. Au fost perioade cand banii nu ne ajungeau pentru drum, de trait nici vorba, dar important era ca jucam.

Ce credeti ca i-au convins pe cei de la PRO TV sa va dea rolul Tantei?
Trebuie sa fiu sincera pana la capat si sa va marturisesc ca nu stiu! M-au chemat, mi-au dat o tema, exact ca la un concurs. Eu am incercat sa fac ce am crezut ca trebuie sa fac. Atunci am cunoscut-o pe Teo - era cu Andreea, producatoarea emisiunii, si o parte din echipa - care isi cauta oameni pentru noul format. M-a vazut la lucru si mi-a spus: "Fata, eu te iubesc pe tine!". Ne-am inteles din prima zi. Ajunsesem la performanta de a ne intelege din priviri. Habar nu am avut ca o sa raman in televiziune, am crezut ca vor fi cateva aparitii si apoi ma voi intoarce la spectacolele mele. PRO TV m-a adoptat si uite asa a trecut timpul si noi am inceput sa sarbatorim un an, doi ani, trei ani.... Cert este ca aceea a fost sansa mea, trenul meu, iar Teo mi-a cumparat biletul de tren, la clasa I!

Ce a insemnat pentru dvs. emisiunea "Teo"?
"Teo" a fost pentru mine patru ani de scoala in care am invatat cat am putut. Teo m-a invatat sa ma descopar altfel de cum ma stiam, mai sigura pe mine, mai curajoasa. M-a invatat sa nu spun niciodata "nu pot" sau "nu vreau", sa nu ma tem de provocari si sa le infrunt. Patru ani de emisiune zilnica in direct. A fost ca un antrenament continuu care nu m-a obosit niciodata. Acum Tanta asteapta sa se intalneasca cu publicul.
×
Subiecte în articol: calendar