x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Vasili Hamutovski

Astazi e ziua ta... - Vasili Hamutovski

30 Aug 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Vasili Hamutovski

Se poate lauda ca nu a inscris in nici un meci oficial. Nu are nici un fel de problema, pentru ca treaba lui este sa apere poarta. Astazi, portarul bielorus al gruparii din Ghencea Vasili Hamutovski implineste 27 de ani.

"Am indragit fotbalul de la cinci ani"

Se poate lauda ca nu a inscris in nici un meci oficial. Nu are nici un fel de problema, pentru ca treaba lui este sa apere poarta. Astazi, portarul bielorus al gruparii din Ghencea Vasili Hamutovski implineste 27 de ani.

"Intr-o astfel de zi nu pot sa ma simt altfel decat bine. De ziua mea se intampla sa avem antrenament, ne pregatim pentru meci, meciul oficial in grupa, nimic iesit din comun... Cea mai frumoasa aniversare de care am avut parte a fost probabil cea cand am implinit 18 ani, pentru ca in acea zi am fost cu familia, cu prietenii, cu parintii, am petrecut acasa cu cei dragi, nu au fost nici un meci, nici un antrenament... Dupa ce am implinit 18 ani, eu nu mi-am mai sarbatorit ziua la Minsk sau, daca eram la Minsk, ma aflam in cantonament. Imi amintesc foarte bine care a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit, dar nu pot sa va spun. La aceasta aniversare imi doresc multa sanatate si mult noroc. Eu sper ca bucuria cea mai mare a vietii mele sa urmeze, dar o bucurie foarte mare a fost nasterea fiicei mele. Cea mai mare reusita din anul trecut a fost atunci cand am invins Valencia, in retur, iar cea mai mare nereusita... nu tin minte. Am citit un interviu, era un portar de la Juventus, Angelo Perruzi, si un jurnalist l-a intrebat: «Cand ati gresit ultima data in postura de portar?», iar el a raspuns: «Nu tin minte!». «Pai, cum? Nu ati gresit niciodata?», se mira jurnalistul. «Ba nu, a raspuns, de multe ori am gresit, dar dupa fiecare greseala eu trageam concluziile erorii mele si uitam de ea». Eu fac la fel, ma gandesc bine la aceasta greseala, apoi uit de ea. Am inceput sa indragesc fotbalul foarte simplu. Jucam cu prietenii in curte, la 5-6 ani. Apoi am mers la scoala, scoala olimpica de fotbal, si mi-a placut. Cele mai bune sfaturi le-am primit si le primesc in continuare de la tatal meu. Nu pot sa ma caracterizez, pentru ca aceasta ar fi treaba celor care ma cunosc; vorbind despre mine, s-ar putea sa gresesc. Nu as putea fi sincer, de aceea las pe altii sa spuna despre mine cum sunt." (Veronica Guzun)

MODEL
"Am citit un interviu, era un portar de la Juventus, Angelo Perruzi, si un jurnalist l-a intrebat: «Cand ati gresit ultima data in postura de portar?», iar el a raspuns: «Nu tin minte!». «Pai, cum? Nu ati gresit niciodata?», se mira jurnalistul. «Ba nu, a raspuns, de multe ori am gresit, dar dupa fiecare greseala eu trageam concluziile erorii mele si uitam de ea». Eu fac la fel, ma gandesc bine la aceasta greseala, apoi uit de ea" - Vasili Hamutovski, portar FC Steaua Bucuresti

×
Subiecte în articol: calendar