x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Gust si savoare

Gust si savoare

19 Oct 2005   •   00:00

Un an, doi ani


editorial de SIMONA LAZAR
Proiect pentru anul doi: "Romania culinara". Orice publicatie are nevoie, pentru a se sustine, de proiecte si de campanii de presa. Asta si-a propus cu un an in urma si Jurnalul de Bucatarie, al carui principiu dintru inceput a fost: "sa intram in bucatarie cu sufletul". Ne-am dorit sa va aducem dinainte nu doar un caiet de retete (si au fost cu mult peste o mie de mancaruri noi sau mai vechi, ori variante la retetele consacrate, pe care le-ati aflat din paginile suplimentului), ci si o tolba de povesti. Povesti de suflet.
Si credem ca, adeseori, ele v-au captivat interesul.
Ne-am bucurat atunci cand am reusit "sa dam gust" articolelor noastre, caci v-am simtit placerea cu care le savurati.
Fara a ne indeparta de la drumul acesta initiat in urma cu un an, proiectul "anului doi" este ambitios in sine si, in acelasi timp, ofertant.
"Romania culinara" - o carte noua de bucate si de povesti din tara de suflet, o carte scrisa saptamana de saptamana si ale carei pagini le veti rasfoi curiosi si pofticiosi.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul