x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Ce nu știai despre durerile de gât

Ce nu știai despre durerile de gât

13 Feb 2017   •   17:19
 Ce nu știai despre durerile de gât

Toate am suferit de dureri de gât, la un moment dat în viața noastră. Este nevoie doar să stăm într-o poziție incorectă sau să transportăm prea multă greutate, și durerea de gât să apară, scrie clickpentrufemei.ro.

Durerea cervicală poate fi cauzată de postura incorectă, precum și excesul de stres. Prin urmare, este foarte important să fie îmbunătățită postura și reducerea nivelului de stres, pentru a evita acest lucru.

În unele cazuri, acest disconfort ușor poate deveni o afecțiune cronică. Osteoartrita sau hernia de disc degenerativă pot face ca durerea să persiste și, prin urmare, să fie afectate activitățile zilnice.

Aproximativ 90 % din dureri dispar la fel de repede precum apar. Câteva ore bune de somn și adoptarea unui posturi corecte sunt mult mai eficiente decât medicamentele.
Tot ce trebuie să știi despre durerea cervicală:

Dureri de gât și amețeli

Amețeala poate avea o varietate de cauze. Cu toate acestea, slăbiciunea, pierderea echilibrului sau dezorientarea au o cauză comună: durerea de gât. Uneori, mulți oameni asociază amețeala cu o zi supraîncărcată sau oboseală, dar nu doar ele sunt cauza. În plus, este posibil să apară probleme de vedere, greață și vărsături, care în timp ajung să provoace anxietate.

×
Subiecte în articol: dureri de gat vitamine sanatate