x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Acest ceai topește grăsimea abdominală și subțiază talia

Diete sănătoase. Acest ceai topește grăsimea abdominală și subțiază talia

27 Feb 2019   •   08:46
Diete sănătoase. Acest ceai topește grăsimea abdominală și subțiază talia

Din păcate, cu toții știm că depunerile de grăsime își fac loc cel mai repede în zona stomacului și în jurul taliei. Și, cum majoritatea ne dorim o talie subțire, care să ne evidențieze silueta, trebuie să luăm măsuri prin care să reușim să eliminăm depunerile inestetice de grăsime. Căutăm, mereu diete sănătoase!


Vă propunem o rețetă de ceai cu efecte rapide și de-a dreptul uimitoare, care topește grăsimea abdominală în doar 7 zile. Eficienta acestuia este confirmată de mărturiile celor care au încercat acest ceai și care susțin că și-au redus circumferința abdomenului cu până la 8 cm încă din prima săptămâna.

Toate cele trei ingrediente ale băuturii au proprietăți de ardere a grăsimilor și de accelerare a metabolismului, oferind, în același timp, multiple beneficii asupra stării de bine a organismului.

Cunoscut ca un agent anticancerigen natural datorită proprietăților sale antioxidante, primul ingredient întârzie îmbătrânirea celulară, îmbunătățește atenția și concentrarea, combate retenția de lichide si accelerează metabolismul, ajutând în procesul de slăbire.

Puternic anticoagulant natural, cel de al doilea ingredient are efect stimulator, reduce nivelul colesterolului și riscul apariției bolilor cardiovasculare, ameliorează afecțiunile articulațiilor și ale oaselor. Mai mult decât atât, condimentul aromat are o reputație foarte bună în lupta cu kilogramele în exces.

Frunzele celui de al treilea ingredient au un puternic impact antiseptic și antibacterian, calmează nervii, reducând riscul apariției anxietății, contribuie activ la întărirea sistemului imunitar și accelerează metabolismul.

Rețeta ceaiului minune:

........................

Citește mai departe ca să afli ingredeintele și RETETA CEAIULUI MINUNE 

Foto: Pixabay

×