x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Kilograme în exces? Sucul-minune le „topește” (diete sănătoase)

Kilograme în exces? Sucul-minune le „topește” (diete sănătoase)

04 Mai 2017   •   09:52
Kilograme în exces? Sucul-minune le „topește” (diete sănătoase)

Vrei sa scapi rapid de kilogramele in exces? Atunci trebuie sa stii ca sucul acestui fruct le „topeste” rapid, fara sa iti puna in pericol sanatatea.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Berkeley din California au stabilit că sucul pregatit din acest fruct este foarte benefic pentru sănătate atunci când sunt consumate alimente grase.

Acest suc ne ajută să scăpăm de kilogramele în exces. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că includerea sucului respectiv în dieta diabeticilor poate menţine sub control nivelul zahărului din sânge, fără a mai fi nevoie de medicamente. O echipă de medici a efectuat mai multe teste asupra şoarecilor de laborator.

Vrei sa scapi rapid de kilogramele in exces? Sucul-minune le „topeste”

Ceea ce trebuie sa stii este ca acest suc natural obtinut din fructul-minune a intrat in atentia frumoaselor actrite de la Hollywood inca din anii '30 si ca, mai tarziu, l-au consumat cu mare placere si Liz Taylor, si Marilyn Monroe, si Grace Kelly - cea care avea sa devina printesa in Monaco. Daca ele si-au putut tine greutatea sub control cu ajutorul lui, vei reusi si tu.

Afla care este numele fructului-minune si cum se pregateste acest suc pentru slabit

×
Subiecte în articol: diete sanatoase