x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Sfaturi pentru a arăta bine după o noapte plină de alcool

Sfaturi pentru a arăta bine după o noapte plină de alcool

20 Dec 2017   •   12:13
Sfaturi pentru a arăta bine după o noapte plină de alcool

Sezonul petrecerilor a început, iar odată cu petrecerile vine și alcoolul. Dailymail a făcut o listă cu trucuri care te vor face să arăți mai bine decât de simți după o noapte plină de alcool. 
Experta în îngrijirea pielii, din Sydney, Jocelyn Petroni, a dezvăluit de curând unele trucuri care te vor face să arăți bine, deși ai avut o noapte îmbibată în alcool.


Demachiază-te


Deși nu simți că mai ai energia sau starea de spirit pentru a te demachia, acesta nu este un lucru negociabil, avertizează Petroni.
Experta în îngrijirea pielii a menționat că este chiar indicat să ne demachiăm de două ori înainte de a ne băga în pat, pentru o mai bună curățare a pielii. 
„Prima demachiere va curăța primul strat de murdărie, ulei și machiaj, iar cea de-a doua curățare va curăța mai bine pielea și porii”, a spus aceasta.


Hidratează-te


Unul dintre primele efecte ale alcoolului este dezhidratarea. Astfel, prea mult alcool va lăsa pielea uscată. Însă, în loc să încerci să îndepărtezi efectele dezhidratării în ziua următoare, bea multă apă cu o zi înainte de petrecere. 
„În noaptea dinainte sau chiar ziua dinainte de eveniment, poartă o mască hidratantă, pentru a hidrata intens pielea”, spune experta.


Ulei pentru față


Dacă noapte „grea” prin care ai trecut chiar se vede pe fața ta, aplică patru picături de ulei pentru față sau adaugă picăturile în fondul tău de ten. Uleiul pentru față va oferi pielii tale un aspect proaspăt și strălucitor.


Mască pentru față


Prepară o mască pentru față cu o zi înainte și las-o în frigider peste noapte. Imediat după ce te trezești, după petrecere, aplică masca pe față. 
„Lasă masca să acționeze timp de 20 de minute. Machiajul tău se va așeza mai bine, pentru că pielea ta va fi cu adevărat hidratată”, a spus Petroni.


Aloe Vera


Peroni ne sfătuiește să avem tot timpul în casă un extract din Aloe vera, pentru a-l folosi împotriva cearcănelor.

×