x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului Olivia Steer către medic: “Asumaţi-vă în scris că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră!”

Olivia Steer către medic: “Asumaţi-vă în scris că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră!”

24 Feb 2017   •   18:25
Olivia Steer către medic: “Asumaţi-vă în scris că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră!”

După ce a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale despre vaccinuri, Olivia Steer vorbeşte sâmbătă la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars despre momentul care a declanşat aceste atacuri şi dezvăluie care este poziţia sa cu privire la aceste acte medicale.

“Atacurile au început după ce am spus nişte lucruri despre vaccinuri. La noi era un subiect tabu, iar eu am avut norocul să aflu aceste informaţii la timp. Nu zic nu tuturor vaccinurilor, dar haideţi să ne documentăm mai bine înainte să facem ceva atât de important!”, a mărturisit Olivia, povestind totodată şi despre momentul în care şi-a somat pur şi simplu doctorul care insista să îi administreze un vaccin copilului ei: “I-am spus, asumaţi-vă în scris că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră. S-a uitat de la pix la foaie şi a zis < dacă nu vrei, asta e! >”.

Despre momentul în care a decis să îşi schimbe complet viaţa, despre cum i-a afectat asta relaţia cu mama sa, dar şi despre cea mai mare dezamăgire din viaţa sa, Olivia Steer vorbeşte deschis sâmbăta aceasta, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

 

         

 

×
Subiecte în articol: Olivia Steer