x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cum afectează Jupiter în Scorpion zodiile pe termen lung

Cum afectează Jupiter în Scorpion zodiile pe termen lung

18 Oct 2017   •   16:26
Cum afectează Jupiter în Scorpion zodiile pe termen lung

Tranziţia lui Jupiter în zodia Scorpion îşi pune amprenta pe fiecare nativ în parte, cei mai afectaţi fiind aceia care aparţin Semnelor de Apă. Mai exact, zodiile Rac, Scorpion şi Peşti vor resimţi din plin energia lui Jupiter şi vor trebui să facă faţă situaţiilor noi, fie ele pozitive sau negative, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

E vremea să fii mai deschisă în privinţa mentalităţii şi să îţi lărgeşti orizonturile. O schimbare în viaţa ta e binevenită în următoarele luni, motiv pentru care eşti încurajată să iei decizii demne de personalitatea ta. O persoană ca tine îşi găseşte cu greu locul şi chiar dacă familia te sfătuieşte să te aşezi la casa ta, Jupiter te îndeamnă să mai călătoreşti, să descoperi oameni şi locuri memorabile.
Taur

Pentru tine, dragostea pluteşte în aer! Casa relaţiilor este puternic influenţată de tranziţia lui Jupiter în Scorpion, aşa că aşteaptă-te să cunoşti o persoană care îţi va cădea cu tronc încă din primul moment. Ai încredere în tine, arăţi bine, eşti un om vivace, deci ai tot ce îţi trebuie pentru a cuceri. Orice ar fi, nu renunţa la ceea ce te face fericită!
Gemeni

În lunile următoare, va trebui să ai ceva mai multă grijă de sănătate, căci afecţiunile din ultima vreme au avansat. Chiar dacă nu îţi face plăcere să mergi la medic, încearcă să îţi iei inima în dinţi şi să ceri sfatul unui specialist. Ai grijă la stilul de viaţă! Nu ar strica să faci câteva schimbări în alimentaţie şi programul de odihnă. Nu de alta, dar s-ar putea să devii o cu totul şi cu totul altă persoană, de care vei fi extrem de mulţumită.

×
Subiecte în articol: jupiter Scorpion zodii horoscop zodiac