x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate A stat în comă 42 de ani! Americanca Edwarda O'Bara a fost supranumită Albă ca Zăpada

A stat în comă 42 de ani! Americanca Edwarda O'Bara a fost supranumită Albă ca Zăpada

24 Noi 2012   •   13:45
A stat în comă 42 de ani! Americanca Edwarda O'Bara a fost supranumită Albă ca Zăpada

Pacientul care a stat cel mai mult timp în comă, o femeie din Miami, supranumită "Alba ca Zăpada", a fost inconştientă timp de, atenţie, 42 de ani şi a murit la vârsta de 59 de ani. 

 
În 1970, Edwarda O'Bara era o elevă de liceu veselă, populară şi cu un viitor luminos în faţă. Numai că pe 3 ianuarie în acel an, adolescenta s-a trezit tremurând de durere, deoarece forma orala de insulină pe care o lua nu ajunsese în sânge.
 
A fost dusă de urgenţă la spital şi, când încă era conştientă pe patul de spital, a rugat-o pe mama ei, Kaye O'Bara, să rămână cu ea. "Promite-mi că nu mă vei părăsi," a implorat-o adolescenta pe mama ei, potrivit DailyMail, înainte de a intra într-o ireversibilă comă diabetică.
 
Mama şi-a ţinut promisiunea făcută fiicei sale, îndurând un program istovitor care să-i permită să rămână mereu aproape de fiica ei, până când Kaye a murit, în urmă cu cinci ani, atunci când Collen, mătuşa Edwardei a devenit principala îngrijitoare a Albei ca Zăpada.
 
Până miercuri, atunci când biata Edwarda a obosit să mai lupte...

×