x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Farmacia din grădină - Foaie verde măghiran

Farmacia din grădină - Foaie verde măghiran

de Florin Condurateanu    |    07 Sep 2016   •   10:37
Farmacia din grădină - Foaie verde măghiran

Versul din cântecul oltenesc se potriveşte cu un produs naturist care luptă cu stresul. Capsulele Antistres conţin măghiran, sunătoare, passiflora, extract de rădăcină de Griffonia şi uleiuri esenţiale de lavandă, roiniţă, bergamotă şi lămâie. Capsulele susţin organismul, astfel încât să se adapteze mai uşor la stres şi îmbunătăţesc starea de dispoziţie în stilul de viaţă solicitantă.

 

Coacăzul şi afinul întârzie bătrâneţea

 

Produsul naturist Antioxidant -Antiaging Capsule înseamnă un amestec de fructe de afin, de coacăz, de acai şi în compoziţie se află, de asemenea, extract de frunze de ceai verde. Aceste capsule aduc o componentă antioxidantă împotriva “ruginirii” organismului şi se amână, astfel, procesul de îmbătrânire.

 

Antibiotic natural

 

Produsul Biomicin Forte Capsule participă la eliminarea microorganismelor patogene din tractul respirator, digestiv sau genito-urinar. Acest antibiotic natural este compus din uleiuri esenţiale de cimbru, cuişoare şi din ulei de floarea soarelui.

 

Prietenie între anghinare şi vezica biliară

 

Produsul Anghinare Tinctură susţine funcţionarea normală a vezicii biliare cu producere de bilă suficientă, care înlesneşte eliminarea bilei din intestin.

 

×