x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 6 remedii naturale pentru colici și durerile de stomac

6 remedii naturale pentru colici și durerile de stomac

06 Apr 2018   •   06:03
6 remedii naturale pentru colici și durerile de stomac

Oamenii care suferă de colici sunt în căutatea celor mai sigure şi eficace modalităţi de a linişti durerile de stomac. Nu există un remediu natural eficace în absolut toate tipurile de afecţiuni stomacale, în plus, dacă te confrunţi cu o astfel de durere de ceva timp, cea mai indicată soluţie este să mergi la un consult de specialitate.

Pentru durerile de stomac simple există multe alternative naturale. Iată câteva dintre remediile naturale care te pot ajuta să calmezi durerile de stomac:

1. Ghimbir - Sunt bine cunoscute proprietăţile antiinflamatorii ale ghimbirului, însă mai are şi alte beneficii. Totodată, rădăcina ajută atât calmarea durerilor, cât şi la uşurarea digestiei, iar un ceai de ghimbir este tot ce ai nevoie, în aceste cazuri. Pentru persoanele care nu se dau în vânt după produsele picante, suplimentele cu ghimbir pot fi o soluţie convenabilă. În ceea ce priveşte ceaiul, este mai indicat unul din rădăcina proaspată, deoarece produsul cumpărat ar putea conţine zahăr (care înrăutăţeşte durerile stomacale).

..............

Află mai departe care sunt cele mai bune remedii naturale pentru durerile de stomac

×