x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Amestecul care te scapă de afecțiunile pielii

Amestecul care te scapă de afecțiunile pielii

29 Iul 2016   •   17:01
Amestecul care te scapă de afecțiunile pielii

Care este primul lucru pe care ai vrea să-l faci atunci când te uiți în oglindă și vezi că au început să apară coșuri și pete pe față? Probabil că ai vrea să faci o magie și acestea să dispară. Acum poți face acest lucru cu ajutorul unui amestec pe bază de suc de portocală și aloe vera, scrie clicksanatate.ro.

În mod normal, femeile au multe produse pentru îngrijirea pielii, dar care, de multe ori nu dau rezultatele dorite. De aceea, atunci când dezamăgirile apar de fiecare dată, începi să apelezi la remediile naturale, care sunt pe bază de ingrediente pe care le ai în bucătărie și care nu sunt costisitoare.

Știai despre amestecul dintre sucul de portocale și aloe vera? Este masca care menține pielea sănătoasă și radiantă. În plus, nu pierzi nimic dacă o încerci.
Iată care sunt principalele beneficii pe care le are asupra pielii masca:

1. Tratează pielea uscată

Masca naturală are abilitatea de a hidrata fiecare por al pielii, lucru care înseamnă reducerea aspectului de piele uscată. O lasă catifelată și radiantă.
2. Reduce ridurile

Ingredientele folosite în prepararea măștii conțin vitamina C și antioxidanți, fiind cei care încetinesc procesul de îmbătrânire a celulelor, în timp ce reduc liniile fine și ridurile.

×
Subiecte în articol: piele afecțiunile pielii