x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Care e cel mai puternic afrodisiac natural

Care e cel mai puternic afrodisiac natural

15 Noi 2016   •   17:23
 Care e cel mai puternic afrodisiac natural

În urma a numeroase studii, o plantă a reușit să detroneze celebra pilulă albastră. Este vorba despre iarba țapului. Se pare că această plantă poate să trateze disfuncțiile erectile, scrie clicksanatate.ro.

Medicament pentru tratarea impotenței

Grozav nu este numai faptul că această plantă este considerată cel mai puternic afrodisiac natural. Cu adevărat o veste bună este faptul că cerceătorii pun bazele unui nou medicament pentru tratarea impotenței ce au la bază această plantă.

Vindecă disfuncțiile erectile

În cercetarea realizată de către botanistul Mario Dell’Agli și echipa sa, această plantă a prezentat o capacitate excelentă de a vindeca disfuncțiile erectile masculine, considerabil mai mare decât a Viagrei.

De ce nu Viagra

Pilula albastră care este folosită anual de circa 18 milioane de americani, prezintă o serie de efecte secundare care duc la dureri de cap, inflamări faciale, stomac deranjat și probleme de vedere.

Alternativa pilulei albastre care nu are efecte secundare

Acesta este motivul pentru care specialiștii au căutat o alternativă mai sigură. Așa cu descoperit că iarba țapului conține numeroase substanțe și enzime care controlează și mențin erecția, și toate asta fără a da efecte secundare. 

×
Subiecte în articol: afrodisiac iarba țapului erotice