x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Plante şi zinc contra reumatismului

Naturisme. Plante şi zinc contra reumatismului

28 Ian 2017   •   10:33
Naturisme. Plante şi zinc contra reumatismului
Sursa foto: Samo Trebizan/Getty Images/iStockphoto

Sub “pălăria” care acoperă bolile reumatismale se înghesuie vreo 130 de astfel de maladii. Tratamentele clasice se bazează pe medicamente antiinflamatoare, care din păcate prezintă şi efecte secundare nefavorabile. De aceea nu este de neglijat o terapie cu remedii 100% naturale. Capsulele Harpagophytum&Zinc reunesc extracte de plante cu elementul zinc pentru tratarea reumatismului cronic şi acut, pentru temperarea durerilor reumatismale, dar şi pentru micşorarea durerilor de cap şi a durerilor din timpul ciclului menstrual.

 

Remediu natural contra constipaţiei

Cei cu necazuri din cauza tranzitului intestinal lent nu pot să devină dependenţi de purgative. Produsul Detoxifiant Colon curăţă colonul, reglează tranzitul intestinal, este coleretic colagog pentru vezica biliară, dar are şi efecte diuretice, antioxidante, împotriva kilogramelor în plus.

 

Protector hepatic

Capsulele Silimarină Forte conţin extract din fructe de armurariu fiind un remediu natural, fără ingrediente chimice, destinat protejării celulelor hepatice. Astfel, este menajat ficatul.

 

×