x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Previne cancerul și te apără de alte 9 boli grave. Află ce fruct miraculos nu trebuie să-ți lipsească din meniu

Previne cancerul și te apără de alte 9 boli grave. Află ce fruct miraculos nu trebuie să-ți lipsească din meniu

26 Apr 2017   •   22:17
Previne cancerul și te apără de alte 9 boli grave. Află ce fruct miraculos nu trebuie să-ți lipsească din meniu

Previne cancerul și încetinește îmbătrânirea organismului. Apreciat pentru proprietățile lui, acest fruct este cunoscut ca fiind cel care prelungește viața.

Atât pulpa, dar mai ales sâmburele acestui fruct tropical reprezintă o sursa inestimabilă de acizi grași esențiali, antioxidanți și polifenoli care țin în frâu nivelul colesterolului, stimulează activitatea organelor interne, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, previne cancerul și previn infarctul.

Acest fruct este una dintre cele mai bune surse de vitamina K, fibre, vitamina B6, vitamina C, acid folic și cupru, având puterea să asigure 23% din necesarul de vitamina E, 13% din doza zilnică recomandată de magneziu și 17% din necesarul de potasiu și vitamina C.
Studiile au arătat că, în urma consumului acestui fruct, nivelul nutrienților din organism ajunge la un nivel optim, ceea ce indică o bună stare de sănătate.

Previne cancerul și are alte 9 beneficii pentru sănătatea ta. Ce fruct miraculos este acesta?

Iată câteva dintre proprietățile miraculoase ale acestui fruct:

1. Scade nivelul colesterolului din sânge

2. Contribuie la menținerea sănătății inimii și stimulează activitatea cardiacă, prin conținutul de acid folic și vitamina B6

3. Reduce nivelul de glucoză din sânge și te ajută să îți menții greutatea ideală

..................

Află mai mult despre fructul miraculos care previne cancerul

×
Subiecte în articol: previne cancerul avocado