x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Sfaturi naturiste. Castanul şi afinul, eficiente în varice şi hemoroizi

Sfaturi naturiste. Castanul şi afinul, eficiente în varice şi hemoroizi

de Florin Condurateanu    |    26 Mar 2016   •   14:00
Sfaturi naturiste. Castanul şi afinul, eficiente în varice şi hemoroizi

Capsulele de Venostim sunt realizate pentru a menţine elasticitatea şi tonusul pereţilor venelor, capilarelor, vaselor limfatice. Produsul naturist românesc conţine afin, castan, lămâi, diosmină, hesperidină şi vitamina C.

Ajutor natural pentru digestie

Numeroşi oameni se vaită de balonări, reflux gastroesofagian, senzaţie de stomac plin, adică de o digestie perturbată, hemoroizi. O firmă cu premii internaţionale a realizat un produs, Redigest Plus, combinând extracte de plante cu substanţe din căptu-şeala pipotei de pasăre. Se echilibrează cu aceste capsule naturale mecanismele digestiei.

Brusturele şi mierea feresc copiii de alergii.

Alergosin Junior, un sirop produs de o firmă farmaceu-tică românească, este implicat în lupta cu alergiile, cu acneea și rinitele la copii. Cercetările au stabilit o compoziţie din: extracte de coacăz negru, brusture, trei fraţi pătaţi şi miere.

Lemnul dulce scade pofta de mâncare.

Capsulele de Lemn Dulce participă la războiul împotriva obezităţii, dar aduce o fluidificare şi a secreţiilor din căile respiratorii. Este un supliment alimentar complex, sporind şi imunitatea.

×
Subiecte în articol: afin castane brusture lemn dulce