x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Ce să ceri de la un antrenor personal

Ce să ceri de la un antrenor personal

14 Mai 2018   •   21:10
Ce să ceri de la un antrenor personal
Sursa foto: pixabay.com

Multor oameni le este greu să facă mișcare singuri sau să se țină de asta și apelează la un antrenor personal. Este o variantă foarte bună, mai ales dacă n-ai cunoștințe în domeniu și nici timp sau chef de documentare.

Oferta, însă, este foarte variată așa că apare întrebarea: cum îți alegi antrenorul personal?

Ce trebuie să aștepți de la antrenorul personal

1. Să demonstreze cu propriile rezultate

Și aici nu mă refer la povestioare pe site-uri sau pe pereți cu poze de înainte și după ale unor oameni pe care nu-i cunoști. Să se vadă pe el că știe despre ce vorbește. Un antrenor personal trebuie să arate țiplă! Este meseria lui și trebuie să și-o respecte. Trebuie să arate impecabil nu bine, trebuie să fie pentru tine un model aspirațional. Că la teorie ne pricepem cu toții.

2. Trebuie să te monitorizeze constant

Trebuie să te cântărească și să te măsoare la începutul colaborării și pe tot parcursul ei. Plătești pentru efecte nu pentru vorbe.

3. Trebuie să se adapteze la nivelul tău de rezistență

Să nu cazi în capcana celor care te aleargă până leșini doar ca să te impresioneze cu câte idei au. Ideea este să evoluezi și să-ți crești treptat rezistența. Nu ne-am născut toți atleți iar sportul, ca orice altceva, se învață. Plus că trebuie să țină cont de faptul că nu e ușor pentru un om sedentar să se apuce de mișcare sau pentru unul care mai are și carieră, familie etc. Pentru el să facă mișcare este o meserie, nu și pentru tine.

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: antrenor personal andreea sava