x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet VINDECĂ-TE prin GÂNDIRE POZITIVĂ! Tu hotărăști cât de SĂNĂTOS ești!

VINDECĂ-TE prin GÂNDIRE POZITIVĂ! Tu hotărăști cât de SĂNĂTOS ești!

03 Aug 2015   •   11:05
VINDECĂ-TE prin GÂNDIRE POZITIVĂ! Tu hotărăști cât de SĂNĂTOS ești!

 Puterea gândului reprezintă unul dintre cele mai importante mecanisme pe care omul le deţine pentru a înţelege viaţa şi a o modela. Gândurile constructive transformă, înnoiesc şi modelează.

Gândirea pozitivă nu înseamnă optimism gratuit, superficialitate în abordarea problemelor sau indiferenţă, ci este un mod de a înţelege şi de a te bucura de viaţă, după o sumă de principii realiste şi corecte faţă de tine însăţi.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism

Fiecare dintre noi are puterea de a modifica nivelul de fericire personal. Astfel se explică faptul că persoanele care au o gândire pozitivă se bucură de mai mult succes, o mai bună sănătate psihică şi chiar fizică. Studiile au arătat că pacienţii afectaţi de maladii grave şi chiar mortale, dar care au pastrat o gândire pozitivă, au supravieţuit mai mult decât cei care au privit realitatea cu mai multă obiectivitate..

Gândirea pozitivă ne va ajuta sa descoperim ca nu avem limite în puterea de a rezolva orice problemă, a îndeplini orice obiectiv propus şi a ne făuri propriul viitor. Secretul constă în...............

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

×