Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Frigărui de legume

REŢETA ZILEI: Frigărui de legume

Ingrediente:

200 g ciuperci champignon, un ardei iute, o ceapă roşie, un ardei roşu, un ardei galben, un dovlecel, 200 g roşii cherry, sare, piper, ulei de măsline, 2 căţei usturoiu, zeama de la o jumătate de lămâie, o linguriţă de oregano, o linguriţă de busuioc

Mod de preparare:

Se lasă beţele pentru frigărui în apă câteva ore , apoi se prepară sosul amestecând suc de lămâie, sare, piper, oregano, busuioc, ulei de măsline şi usturoiul trecut prin presă. Ardeii, ceapa, dovlecelul (cu tot cu coajă) se taie cubuleţe, ardeiul iute bucăţele mai mici, ciupercile şi roşiile se spală şi se pun pe frigărui după preferinţe. După aceea se ung cu sosul de usturoi. Se încinge bine grătarul, sau un grill pe aragaz cu puţin ulei şi se lasă frigăruile până se rumenesc bine pe fiecare parte.

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Cartofi franţuzeşti

 

REŢETA ZILEI: Paste carbonara

 

REŢETA ZILEI: Ciorbă de fasole de post

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri