x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Paste carbonara

REŢETA ZILEI: Paste carbonara

27 Noi 2016   •   16:10
REŢETA ZILEI: Paste carbonara
Sursa foto: pixabay.com

Ingrediente: 220 g paste (două porţii), 100 g bacon, 3 ouă, 50 g parmezan, ulei de măsline, sare, piper, sare grunjoasă,

Mod de preparare:

Se pun doi litri de apă la fiert, cu două linguriţe de sare grunjoasă, se pun pastele şi se fierb conform indicaţiilor. Se bat ouăle cu sare, piper şi se amestecă cu parmezanul ras. Se rumeneşte baconul tăiat fâşii, se scurg pastele şi se pun în tigaie. Se amestecă bine, se lasă un minut şi se iau de pe foc. Se pune piper, se lasă câteva minute şi se adaugă oul. Se amestecă bine şi se servesc cu parmezan ras pe deasupra.

Citeşte şi:

REŢETA ZILEI Clătite bănăţene

REŢETA ZILEI Ghiveci călugăresc

Trucul care te ajută să faci cea mai bună ciorbă de burtă. Doar cei mai buni bucătari folosesc aceste ingrediente

×