Jurnalul.ro Ştiri Politică Roman, PNL: Premierul, dacă nu-l demite pe ministrul Sănătății, e de acord cu drama de la Pantelimon

Roman, PNL: Premierul, dacă nu-l demite pe ministrul Sănătății, e de acord cu drama de la Pantelimon

de Redacția Jurnalul    |   

Deputatul PNL Florin Roman îi cere premierului să-l demită pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: „Dacă dl Marcel Ciolacu refuză în continuare să-l demită pe ministrul cu coasa, înseamnă ca domnia sa este de acord cu drama de la Pantelimon”.

„Fiecare zi în care dl Rafila, ministrul cu coasa, este în funcție, nu este altceva decât o insultă la adresa rudelor victimelor de la secția ATI a spitalului Sfântul Pantelimon. Dacă dl Marcel Ciolacu refuză în continuare să-l demită pe ministrul cu coasa, înseamnă ca domnia sa este de acord cu drama de la Pantelimon”, scrie pe Facebook deputatul PNL Florin Roman.

El afirmă că demisia directorului de la Sf Pantelimon nu este suficientă, „pentru ca dl Ciolacu să ascundă dramele acelor oameni, sub preș”.

„Demiteți-l pe ministrul cu coasa, domnule Ciolacu, altfel veți rămâne în istorie ca primul ministru cu coasa”, încheie Roman.

Dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative și medicale, nu voi ezita sa cer demisii de sus până jos la minister, spital și Colegiul Medicilor, spunea joi premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern.

„Nu am de ce să demisionez”, a spus Alexandru Rafila, când a fost întrebat de jurnaliști dacă intenționează să demisioneze după cazul de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: roman ciolacu rafila demisie pantelimon
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri