x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Chelie timpurie? Transplantul de păr în clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi soluție

Chelie timpurie? Transplantul de păr în clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi soluție

26 Iul 2021   •   17:09
Chelie timpurie? Transplantul de păr în clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi soluție

Spunem despre păr că este podoabă capilară, iar în cazul femeilor părul lung, bogat și bine întreținut este și o armă a seducției. Iar când acesta lipsește cu desăvârșire, efectiv nu ai cum să nu observi. Exact ceea ce ți-ai dori să rămână ascuns, se va observa. Soluții care să mascheze chelia mult prea timpuriu apărută poate că există, însă vor fi costisitoare și ineficiente pe termen lung.

În București o clinică de profil realizează, grație medicilor cu mâini de aur, transplant de par pentru bărbați sau femei și nu doar acest tip de intervenție. Tot aici pot fi solicitate servicii de implant sprâncene, barbă sau mustață. Ce au în comun aceste intervenții estetice se referă la tehnica aplicată și anume Q-FUE.

Tehnică specială, pentru rezultate pe măsură

Vă veți întreba ce este Q-FUE. Vorbim despre o tehnică îmbunătățită, modernă, care spre deosebire de clasica abordare, ce permite o mai bună și ușoară recuperare pentru pacient. Însă beneficiile se observă și în timpul procedurii. Spre exemplu, în ceea ce privește recoltarea, nu se va impune tăiere de scalp a porțiunilor cu fire de păr. Se recurge la recoltare fir cu fir din zona cefei.

Mai apoi, când acestea vor fi implantate în zonele cu chelie, tehnica aceasta impune din nou muncă manuală și cu migală și pricepere. Fir cu fir, deși durează cu mult mai mult astfel, medicul implantează firele de păr în unghiul dorit. Iar rezultatele se vor vedea ulterior: părul crește într-o direcție naturală și nu dă de bănuit că a fost vorba de un implant de par.

Q-FUE deși tot metodă invazivă este, nu presupune tăiere, coasere, cicatrici sau sângerări, iar recuperarea pacientului se va realiza într-un timp mai optim.

Dr. Felix Hair Implant, clinică de prestigiu în toată țară și chiar și peste granițe

În mod special privind intervențiile stomatologice eram vestiți. Se practică turismul medical de multă vreme și grație clinicii Dr. Felix Hair Implant vorbim despre prestigiul unei clinici ce a adus străini de peste hotare pentru a solicita aici serviciul de implant de păr.

Aici, la Dr. Felix Hair Implant au existat și cazuri grele. În plus, multe dintre persoanele publice, fie femei sau bărbați, au ajuns pe mâna medicilor. Acum se mândresc cu podoaba capilară și de rezultate extraordinare. Ca drept dovadă stau look-ul actual. Veți descoperi așadar în pagina oficială mărturii ale acestor persoane.

Dar ce poate să convingă mai mult dacă nu îmbunătățirea aspectului? Chipul unui bărbat care își corectează frustranta problemă legată de lipsa părului este vizibil întinerit. Nu doar că nu se va mai ascunde, dar nici nu își va mai cheltui banii pe soluții temporare.

Cei interesați de această procedura pot solicita o evaluare de la medicul specialist, din pagina oficială. Consultația de specialitate va fi relevantă în acest sens. Fiecare caz este diferit, prin urmare și costurile pot să difere pentru fiecare intervenție. Însă merită!

 

×