x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Cele mai așteptate mașini ale anului care urmează. Motoarele pe combustibil încep să dispară

Cele mai așteptate mașini ale anului care urmează. Motoarele pe combustibil încep să dispară

27 Dec 2018   •   20:55
Cele mai așteptate mașini ale anului care urmează. Motoarele pe combustibil încep să dispară

În lume, cererea de mașini de lux, super mașini și hyper mașini este mai puternică decât niciodată. Anul ce urmează va oferi noi modele de mașini cu mulți cai putere și interioruri luxoase, care ocupă gama de top. CNN prezintă următoarea listă de mașini anticipate ale anului 2019.

Lamborghini Aventador SVJ

Anul viitor, Lamborghini lansează Aventador SVJ, cea mai rapidă mașină pe care o poți cumpăra nouă. Are 759 de cai putere și noul sistem aerodinamic o ajută să îi folosească în cel mai bun mod posibil. Mașina a terminat Nurburgring, cel mai lung și dinamic circuit din lume, într-un timp record de 6:44.97.

Fibra de carbon poate fi văzută aproape oriunde în această mașină – în exterior sau interior. Există doar 900 de asemenea Aventadoruri și va trebui să plătești 500.000 de euro pentru unul.

Ferrari 488 Pista Spider

Abilitatea celor de la Ferrari de a îmbuna stilul italienesc cu ingineria este subliniată cel mai bine cu 488 Pista Spider, care se simte mai bine pe pistă decât pe drum. Are nevoie de doar 7.6 secunde pentru a ajunge la 200 de km/h. Nimeni nu așteaptă mai puțin de la o mașină cu 710 cai putere și mai multă fibră carbon ultra-ușoară decât ai visa vreodată. Interiorul, între timp, este luxos, dar agresiv.

Aston Martin DBX

DBX este încercarea englezilor de a sosi pe piața SUV-urilor, care a fost dominată de Jaguar, Land Rover și mașinile lor de lux.

Mașina va fi dezvăluită în 2019 (la patru ani după debutul conceptului său), DBX va avea două opțiuni de motor – V8 de 4 litri de la Mercedes și V12 de 5.2 litri produs de ei înșiși. Mai târziu va fi lansat și un model hibrid.

Puține lucruri sunt știute despre DBX. Lumea spune că va fi numită Varekai.

McLaren Speedtail

Nu a fost niciodată ușor să construiești succesorul unei mașini care a întrecut recordul de viteză – McLaren F1. Însă, apoi a apărut McLaren Speedtail, numit „Hyper-GT” de britanici. Motorul său hibrid produce 1.050 de cai putere și ajunge la 300 km/h în numai 12.8 secunde. (Pentru a înțelege, McLaren F1 are nevoie de 10 secunde în plus pentru asta)

Numai 106 vor fi construite, la fel ca și F1, care au fost vândute toate pentru 2.25 milioane de dolari.

Audi E-tron

Noul Audi este o altă indicație a migrării spre motoare electrice. E-tron este un SUV electric care nu arată special, dar se revanșează prin design, lux și tehnologie, lucruri care contează mai mult.

Are 402 cai putere și o baterie de 95kWh (nu prea departe de cea mai mare baterie Tesla) și are o autonomie de 400 de km. Față de Tesla, e cu 700 de kilograme mai greu.

E-tron are toate funcțiile de ultimă generație și o suspensie care se adaptează la teren, pentru doar 66.000 de euro.

Tesla Roadster

Inovația Model 3 a făcut furori, dar Tesla vrea să întoarcă toate privirile cu noul Roadster, datorită performanței incredibile.

100 km/h în 1.9 secunde, asta înseamnă că va lăsa în urmă toate mașinile de producție făcute vreodată, dar și pe unele care nu sunt legale pe străzi. Între timp, viteza maximă va fi de 400 km/h.

Conducând eco, Roadster ar trebui să parcurgă 1000 de km între încărcări, mai mult decât orice alt vehicul electric.

Va fi cea mai scumpă Tesla - $200.000.

Porsche Taycan

Porsche Taycan va fi un vehicul electric cu patru uși care va fi dezvăluit în 2019. Are două motoare electrice care vor livra 402-603 cai putere.

Interiorul va avea numai ecrane, Alcantara și piele, pe lângă carbonul care îi va scădea greutatea.

×
Subiecte în articol: audi aston martin tesla porsche lamborghini 2019