x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Ești fan al mașinilor asiatice? Iată ce baterii auto sunt pentru tine!

Ești fan al mașinilor asiatice? Iată ce baterii auto sunt pentru tine!

10 Noi 2022   •   13:36
Ești fan al mașinilor asiatice? Iată ce baterii auto sunt pentru tine!

Autoturismele asiatice, fie că vorbim despre cele din Coreea de Sud sau Japonia, se numără printre preferatele românilor, din motive mai mult sau mai puțin lesne de înțeles. Astfel, ele sunt foarte fiabile, au prețuri rezonabile și, nu în ultimul rând, un design elegant, care iese în evidență în orice împrejurare, pe drum ori în locul în care sunt parcate. Totuși, achiziționarea de piese pentru aceste mașini poate fi problematică, motiv pentru care ai nevoie să fii sută la sută sigur de decizia pe care o iei, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o investiție importantă.

Printre componentele esențiale ale unui vehicul se numără bateria auto, care poate fi considerată "unitatea sa centrală", fără de care lucrurile nu se vor pune în mișcare, nici la propriu, nici la figurat. Astfel, în momentul în care aceasta se apropie de finalul duratei de utilizare, fie că se umflă, are un nivel scăzut de electrolit sau este în folosință de mai bine de 3 ani, ea trebuie înlocuită în cel mai scurt timp. Neobat, companie cu o experiență îndelungată care operează în București, Ilfov și Cluj, comercializează și montează baterii auto la domiciliul clientului, acordându-i acestuia consiliere de specialitate și o garanție îndelungată.

Printre bateriile auto din oferta brand-ului menționat anterior, se numără și zeci de modele compatibile cu mașinile de proveniență Asia. Tocmai de aceea, în continuare, îți prezentăm cei mai buni acumulatori pe care îi poți cumpăra, în funcție de vehiculul pe care îl deții, alături de preț și de principalele sale caracteristici. Astfel, vei lua o hotărâre în deplină cunoștință de cauză, bucurându-te de toate beneficiile produsului, dar și de cele furnizate de către firma respectivă:

Daewoo (Coreea de Sud): baterii auto Bosch S4 74 Ah - 468 de lei (preț redus de la 520 de lei);

 

Honda (Japonia): Varta Blue Dynamic 45 Ah - 297 de lei (redus de la 330 de lei);

 

Hyundai, KIA (ambele Coreea de Sud) și Mazda, Nissan, Suzuki și Toyota (Japonia): baterii auto Varta AGM 70 Ah - 765 de lei (redus de la 850 de lei);

 

Mitsubishi (Japonia): Varta AGM 60 Ah - 621 de lei (redus de la 690 de lei).

 

Acumulatorii enumerați mai sus reprezintă doar "vârfurile de gamă", însă oferta Neobat este una mult mai variată, cuprinzând articole cu o capacitate între 10 Ah și 110 Ah, un curent de pornire (CCA) între 170 A și 975 A, polaritate în bornă normală sau inversă, cu tehnologii Start-Stop, AGM, EFB sau Li-ion și o tensiune de 6 V sau 12 V.

Mai mult decât atât, pe lângă toate avantajele, vei avea parte și de verificarea instalației cu un tester autorizat, pentru a te asigura că totul va decurge conform planului, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung, iar nimic nu te poate surprinde neplăcut. În concluzie, acum știi de unde să îți procuri cele mai bune baterii auto, cu livrare rapidă și montaj inclus, evitând orele pierdute la service și o eventuală instalare deficitară, neprofesionistă. Drumuri bune!

×