x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au ieşit la o partidă de golf. Hammond tot nu ştie să joace acest sport (VIDEO)

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au ieşit la o partidă de golf. Hammond tot nu ştie să joace acest sport (VIDEO)

27 Iul 2015   •   13:09
Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au ieşit la o partidă de golf. Hammond tot nu ştie să joace acest sport (VIDEO)
Sursa foto: Twitter

După ce a fost dat afară de la BBC, realizatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, nu a avut o viaţă prea liniştită. A trecut printr-un divorţ dificil iar proprii copii nu-i prea vorbesc. Singurii care sunt alături de realizator sunt cei doi prieteni şi colaboratori ai săi, Richard Hammond şi James May. Una dintre activităţile pe care le au împreună sunt partidele de golf. Dacă Hammond este chiar un extrem de slab jucător, nu putem şti cu siguranţă, cert este însă, că Jeremy face glume sarcastice pe tema lipsei totale de talent a acestuia.

Într-un recent interviu, Jeremy Clarkson, a afirmat că el şi cei tri primeteni ai săi, Richard Hammond şi James May, vor realiza, în curând, o emisiune pe teme auto. Acesta a mai spus că nu ştie precis dacă emisiunea va fi online sau va fi difuzată la tv. Noua emisiune va fi produsă în Statele Unite ale Americii.




×
Subiecte în articol: jeremy clarkson richard hammond james may