x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Mercedes EQV: cele mai importante echipări de confort

Mercedes EQV: cele mai importante echipări de confort

27 Oct 2021   •   11:03
Mercedes EQV: cele mai importante echipări de confort

Confortul este prima impresie pe care o percepi, atunci când testezi o mașină nouă.

Starea de bine definește un mod de a șofa relaxat, iar Mercedes EQC și Mercedes EQV se numără printre cele mai bine echipate modele, din punctul de vedere al confortului deosebit.

Dotările surprind prin ingeniozitatea tehnică, iar stilul elegant sau sportiv al vehicolelor este completat de un grad de confort menit să îți satisfacă toate exigențele. 

O dotare desebită ce poate fi remarcată este trapa culisantă panoramic, care lărgește orizontul de vizibilitate, oferind un ambient luminous și cald în interior. Trapa este acționată electric în partea frontal pentru a crea  posibilitatea unei ventilații de calitate.

Sistemul de sunet Surround Burmester, cu care este dotat noul Mercedes EQV, este destinat  unei atmosfere deosebite, grație sistemului de amplificare și al difuzoarelor perfect sincronizare, pentru un sunet cu adevărat armonios în interiorul mașinii. Cei 640W produși de difuzoare și difuzorul bass reflex impresionează generând un ambient sonor pe mai multe canale, pentru un efect cu adevărat impresionant.

Pachetul masă este alcătuit din echipamente și tehnologii menite să încurajeze confortul pasagerilor din spate. Masa rabatabilă este utilă nu doar pentru servit mâncarea, dar și pentru lucru sau relaxare. Dotările suplimentare cu suporturi pentru pahare oferă un plus de funcționalitate, iar spațiile de depozitare generoase încurajează confortul în interiorului noului EQV.

Pachetul de tip cușetă este perfect pentru a alcătui un spațiu destinat odihnei, transformând bancheta din spate într-un loc ideal pentru a dormi sau pentru relaxare. Suprafața este largă iar dimensiunile mari ajută la un confort sporit.

Consola centrală care are un compartiment de răcire integrat adaugă un accent de lux ambientului interior al modelului EQV. Dotările pentru echipamente electronice – porturi USB și prize - facilitează conexiunea fără întreruperi cu tehnologia de top. Un alt detaliu legat de confort este iluminarea ambientală interioară, care sporește intimitatea prin nuanțe de lumină neutre, calde sau reci, la alegere, pentru un spațiu cât mai primitor. Reglarea luminozității ajută la acomodarea cu diferențele de luminozitare între exterior și habitaclul automobilului.

Hayonul cu tehnologie Easy Pack este acționat de o apăsare de butom, pentru un acces simplu și elegant la portbagaj.  Acționarea facilă este de folos atunci când ai nevoie de un plus de confort. 

 Pentru a scădea riscul de deteriorare, hayonul noului EQV de la Mercedes este dotat cu un sistem de identificare instantanee a obstacolelor. În timp ce se deschide, hayonul se poate opri în orice poziție. Când manevrezi cu ușurință portbagajul, poți încărca și descărca cu ușurință bagaje, fără să ai nevoie de un ajutor suplimentar.

Suspensia pneumatică de calitate Airmatic ajută la adaptarea corectă a trenului de rulare cu suprafața de rulare. Amortizarea reglabiă individual este de folos atunci când autovehicului parcurge un carosabil dificil, pe teren accidentat. Suspensia pneumatic este un factor esențial pentru un confort sporit, în orice situație de trafic.  Cele 4 programe de rulare de la E la S ajută la acest reglaj al suspensie, iar nivelul la care se află autovehiculului este ajustat în funcție de programul ales de rulare. O bună stabilitate pe drum ajută la un confort îmbunătățit pentru șofer și pasageri.

Dotările speciale pentru confort atrag din ce în ce mai mulți admiratori ai noilor modele EQ, iar dealerii auto aduc în atenția clienților aceste autovehicule electrice comod de utilizat, sigure, stabile și ecologice.

În Arad, Sibiu, Deva, Timișoara sau Suceava, dealerul Auto Schunn Romania este partener autorizat Mercedes–Benz, compania îți oferă șansa de a alege cele mai căutate modele Mercedes electrice, pentru a-ți satisface nevoia de confort și eleganță, alături de cele mai avansate tehnologii.

×