x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Noul Suzuki VITARA intră în producţie în Ungaria

Noul Suzuki VITARA intră în producţie în Ungaria

de Sebastian S. Eduard    |    10 Mar 2015   •   15:31
Noul Suzuki VITARA intră în producţie în Ungaria

Producţia noului model Vitara a demarat la uzina din Ungaria, iar startul producţiei fost dat chiar de Prim-Ministrul Ungariei Viktor Orbán . În România, Vitara va fi disponibil de la 1 aprilie. 

Noul Vitara deschide o nouă eră în istoria unuia dintre cele mai importante modele din gama Suzuki. Dezvoltarea modelului a durat peste patru ani, acesta beneficiind de o platformă complet nouă.

Modelul Suzuki Vitara dispune de toate atuurile care i-au adus succesul în trecut: un consum redus de combustibil obţinut prin reducerea greutăţii maşinii, reducerea pierderii energiei mecanice, designul optimizat pentru a obţine performanţe aerodinamice mai bune şi sistemul Engine Auto Stop Start. Printre dotările disponibile pe noul Vitara, se numără sistemul radar pentru asistenţa la frânare (Radar Brake Support) şi sistemul cruise control adaptiv cu limitator de viteză (Adaptive Cruise Control).

În primul an, Suzuki îşi propune să producă 70.000 de modele Vitara, destinate atât pieţei europene, cât şi unor pieţe noi.

Noul Suzuki Vitara va fi disponibil în România de la 1 aprilie, cu preţul plecând de la 14.100 euro.


×