x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) AutoDel- un service care oferă servicii de tinichigerie auto de calitate

(P) AutoDel- un service care oferă servicii de tinichigerie auto de calitate

15 Mar 2023   •   16:09
(P) AutoDel- un service care oferă servicii de tinichigerie auto de calitate

Autoturismele au nevoie de o mulțime de servicii care trebuie să fie cu certitudine de calitate. În caz contrar, vei merge la mecanic mai des decât crezi. Serviciile care se prestează pentru o mașină trebuie să fie la fel de calitative ca orice alt serviciu, pentru ca mașina să nu sufere defecțiuni sau deteriorări un timp îndelungat. Alege întotdeauna servicii de calitate pentru autoturismul tău, pe care le găsești în cadrul companiei AutoDel! Specialiștii în diferite nișe te întâmpină cu unele dintre cele mai bune servicii speciale pentru mașina ta, astfel încât să scapi de grijile acesteia o perioadă mai lungă.

Service-ul AutoDel îți oferă posibilitatea de a apela la mai multe servicii pentru mașina ta. Aici vei găsi un service care ofera servicii de tinichigerie auto de calitate, asupra cărora nu vei avea reproș. Personalul utilizează mijloace tehnice avansate și sisteme care își dovedesc performanța asupra îndreptării elementelor de caroserie și în repararea structurii de rezistență. O parte din serviciile de tinichigerie oferite sunt redresarea elementelor de structură ale caroseriei, procedee de sudură în puncte, sudură CuSi, sudură cu gaz inert, îndreptarea panourilor de caroserie, dar și reparații la elementele din plastic.

Tot la AutoDel ai parte de servicii de mecanică, electrică, constatare daune sau vopsitorie. De asemenea, poți solicita și serviciul de ITP. Compania îți oferă acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru serviciile solicitate. Vei putea discuta cu specialiștii despre problema autoturismului, poți apela la service sau chiar la o nouă mașină pentru preferințele tale.

Service dotat cu echipamente de ultimă generație

AutoDel le pune la dispoziția tuturor echipelor tehnice echipamente de ultimă generație care să îi ajute să le ofere clienților rezultate pe măsura așteptărilor. Service-ul este dotat cu toate resursele necesare pentru a funcționa corect și pentru a soluționa orice problemă a oricărui autoturism. Pe site sunt detaliate toate informațiile legate de acest aspect, de la vopsitorie și tinichigerie, până la mecanică și electrică.

În cadrul companiei poți solicita ajutor, indiferent de problema pe care crezi că o are autoturismul tău. Este important să mergi la service imediat ce observi că mașina nu mai funcționează la capacitate sau se comportă anormal în diferite cazuri. De asemenea, ITP-ul obligatoriu trebuie efectuat în timp util - lucru pe care îl poți face tot la AutoDel.

Descoperă toate serviciile și lasă mașina ta pe mâna specialiștilor!

Mașini rulate pentru orice buget!

Vrei să îți schimbi mașina însă nu dispui de un buget corespunzător pentru una nouă? La AutoDel ai parte de mașini second hand în bune condiții! Fiecare autoturism este pregătit estetic și verificat din punct de vedere tehnic înainte de a fi pus în vânzare, așadar nu vei avea parte de o cumpărare clasică a unei mașini second hand.

Toate mașinile arată și funcționează impecabil, rezultat care are menirea să mulțumească fiecare client în parte. Pe site sau în showroom-urile din Suceava și București ai la dispoziție toate autoturismele pe care le poți achiziționa.

 

Contact:

Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 52, Suceava

București - Bd.Iuliu Maniu, nr.273-279

contact@autodel.ro

×